Înaintea duelului din Spania, Trent Alexander-Arnold a recunoscut că performanțele lui Liverpool din ultimii ani au depins de nivelul de concentrare ridicat. Fundașul spune că echipa sa trebuie să fie pregătită pentru orice în următoarele meciuri din Champions League.
Mai mult, Arnold ia în calcul și un scenariu negativ, în care "cormoranii" ar putea să fie eliminați din competiția câștigată sezonul anterior.
"Avem încredere în noi, atât ca jucători individuali, cât și ca echipă. Fotbaliștii celor mai bune echipe din lume își doresc să ajungă cât mai departe în Champions League. Vor să fie în finală și să câștige trofee. Dacă vrem să fim în top, trebuie să credem în forțele noastre.
Liga
Suarez a reacționat la adresa arbitrajului după meciul lui Atletico: "Mereu același protagonist"
ACUM 7 ORE
Totuși, doar pentru că am ajuns în două finale consecutive nu înseamnă că vom ajunge și în acest an. Orice se poate întâmpla în fazele eliminatorii. Dacă nu vom da 100% pe teren, vom fi pedepsiți. Avem experiență și știm ce avem de făcut. Trebuie să dăm totul în aceste runde, altfel vom fi eliminați.", a spus Trent, citat de Mirror.
https://i.eurosport.com/2020/01/03/2745726.jpg

Atletico, fără Joao Felix în meciul cu Liverpool

Trent Alexander-Arnold este o piesă de bază din primul "11" al lui Jurgen Klopp, având o contribuție uriașă atât pe faza defensivă, cât și pe cea ofensivă. Cotat la 110 milioane de euro pe transfermarkt.com, fundașul de 21 de ani este omul cu centrările de la Liverpool, reușind să ofere 12 pase decisive în stagiunea curentă, în toate competițiile.
Arnold avea numai 11 ani când Liverpool și Atletico se întâlneau ultima oară într-un meci oficial. Se întâmpla în 2010, când formația spaniolă se califica în finala Cupei UEFA, în prelungirile returului de pe Anfield, grație golului lui Diego Forlan.
Atletico are probleme serioase de lot înaintea meciului de la Madrid, Simeone fiind chinuit de problemele medicale ale atacanților săi. Joao Felix, puștiul pentru care madrilenii au plătit 126 de milioane de euro în vară, va lipsi la partida cu Liverpool. În același timp, Diego Costa, un alt jucător din atacul lui Atletico, n-a mai jucat din luna noiembrie și va avea o misiune dificilă în fața fundașilor lui Jurgen Klopp.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234).
Liga
Joao Felix, eliminat după ce l-a insultat pe arbitru! Reacția lui Simeone după gestul portughezului
ACUM 19 ORE
Premier League
Lukaku poate fi oprit într-un singur mod: "L-aș lovi, i-aș șopti mizerii la ureche"
IERI LA 14:53