Formația spaniolă pregătită de Diego Simeone are nevoie de o victorie pe terenul campioanei Italiei ca să i se alăture în primăvara europeană. Cele două echipe au oferit un meci spectaculos și la meciul tur, din prima etapă. Juventus a condus cu 2-0 pe stadionul Wanda Metropolitano din Madrid până în minutul 65. Savic și Herrera au anunțat tezirea și au smuls un egal pentru vicecampioana Spaniei.
La conferința de presă dinaintea meciului cu Juventus, Simeone și-a lăudat vechiul rival din La Liga, Cristiano Ronaldo. Cu toate acestea, managerul spaniol consideră că jucătorii săi nu trebuie să-i ofere o atenție exagerată atacantului portughez:
Cristiano este un adevărat campion și nimeni n-are cum să conteste acest aspect. Este numărul 1, un fotbalist extraordinar, care întotdeauna face diferența pe teren. Totuși, diseară nu va fi Ronaldo împotriva lui Atletico. Noi am venit să jucăm cu Juventus, nu cu Ronaldo. Sarri are la dispoziție mulți jucători puternici, cărora le transmite un stil puternic. Ne gândim doar la această partidă, apoi vom vedea ce se întâmplă.
Fotbal
Ronaldo, antrenor la United în mai puțin de doi ani! Anunțul unui fost tehnician din Premier League
IERI LA 16:53
https://i.eurosport.com/2019/11/26/2724612.jpg

"Avem nevoie de talentul lui Joao Felix"

Simeone a clarificat și situația lui Joao Felix, care a revenit în ultimul meci din campionat, după o lună de absență:
Joao a revenit pe teren după accidentare, dar nu a jucat îndeajuns cât să putem conta pe el diseară. Sper să reintre repede în formă, deoarece avem mare nevoie de el. Are calități de care am dus lipsă în ultimele partide. Este un jucător extrem de talentat, care muncește și își dorește să devină mai bun. Cu siguranță, va crește din ce în ce mai mult, odată cu trecerea timpului.
Pentru meciul de la Torino, Simeone nu se va putea baza nici pe Diego Costa, Gimenez, Savic și Vrsaljko, care sunt în continuare accidentați. De cealaltă parte, Sarri va trebui să se descurce fără Alex Sandro, Chiellini, Douglas Costa și Rabiot.
Premier League
Mama lui Ronaldo, încrezătoare că fiul starului va ajunge la fel de mare! Unde vrea să-l vadă jucând
IERI LA 13:30
Premier League
Ronaldo, cel mai bine plătit fotbalist din lume! Doar 3 sportivi câștigă mai mult din publicicitate
IERI LA 08:42