Înlocuirea lui Mazzu cu Hannes Wolf era văzută de mulți drept cheia ieșirii din criză a campioanei Belgiei. Acesta s-a aflat la al doilea meci pe banca lui Genk, însă nici de această dată nu a reușit să își împingă formația spre victorie, după ce în weekend remizase la Mouscron.
Pentru Ianis Hagi, nimic nu s-a schimbat. Uitat pe bancă de Mazzu, internaționalul nostru nu pare să se bucure nici de încrederea noului tehnician. Dacă sâmbătă a fost rezervă neutilizată, de această dată fostul jucător al Viitorului a prins ultimele 10 minute.
Partida a fost unidirecționată, chiar dacă în unele momente Genk a dat senzația că se poate ridica la valoarea adversarului, după cum a spus și Wolf.
Liga Campionilor UEFA
Dominația formațiilor britanice continuă în Champions League și în 2021/2022
21/12/2021 LA 10:21
"Știam că Salzburg este o echipă puternică, care joacă în mare viteză. În prima repriză a fost în multe momente un joc echilibrat. Au avut câteva șanse bune, dar și noi am avut o oportunitate bună de a marca. Am primit însă gol și pentru că ne-am pierdut concentrarea, al doilea gol a venit imediat", a spus povestea meciului.

Antrenorul lui Genk, mulțumit de atitudinea jucătorilor

Dacă Salzburg a evoluat în unele momente impresionant, dovedind astfel că partidele excelente contra lui Liverpool și Napoli nu au fost o întâmplare, tehnicianul lui Genk poate fi mulțumit cu atitudinea jucătorilor săi. Aceștia au alergat enorm, încercând să compenseze astfel diferența de valoare.
"În a doua repriză, am vrut să ne ridicăm din punct de vedere moral și să jucăm ofensiv fără să acordăm prea multe spații. Jucătorii mei au dat totul, au luptat pentru asta. Nu pot spune nimic rău despre atitudinea lor. Salzburg este un adversar dificil, sunt băieți care joacă împreună de câțiva ani. Am pierdut astăzi împotriva unei echipe foarte puternice", a mai spus Wolf.
Genk este ultima în grupă, cu un singur punct după 5 etape și un golaveraj extrem de slab: 5-16. Salzburg speră încă în calificare, dar în ultima rundă în Austria vine Liverpool, nimeni alta decât deținătoarea UEFA Champions League.
Liga Campionilor UEFA
Dortmund a confirmat interesul unui club uriaș pentru Haaland. Pleacă din iarnă pentru a câștiga UCL
19/12/2021 LA 12:23
Liga Campionilor UEFA
Messi e extrem de încrezător, după ce PSG a căzut cu Real Madrid, în optimile Champions League
15/12/2021 LA 11:26