Leipzig a smuls un egal în prelungirile partidei cu PSG, după ce Szoboszlai a transformat un penalty. A fost a doua lovitură de pedeapsă primită de nemţi, după ce în prima repriză Andre Silva nu a reuşit să îl învingă pe fostul său coechipier de la Milan, Donnarumma.
Chiar şi în acest context, Jesse Marsch s-a declarat nemulţumit de arbitraj. Mai exact, de modul în care centralul l-a tolerat pe Neymar. Brazilianul a provocat în permanenţă şi a simulat, dar a văzut cartonaş galben abia în minutul 74. Ulterior, a existat o fază când sud-americanul putea fi eliminat, dar arbitrul a "închis ochii".
"Am impresia că arbitrii decid în favoarea echipelor mari. E foarte greu să fii respectat de arbitri, dacă eşti la o echipă mai mică. Azi am avut impresia că acest arbitru îşi dorea un autograf de la Neymar", a spus Marsch la final.
Fotbal
Un nou indiciu că Mbappe vrea să plece de la PSG? "Vreau Balonul de Aur, dar e un proces"
ACUM 7 ORE
CITEŞTE ŞI:
FAZA SERII ÎN UCL: NEYMAR A ÎNCERCAT "SĂ-L CONVINGĂ" PE SZOBOSZLAI SĂ RATEZE PENALTYUL DIN PRELUNGIRI

Marsch, mulţumit de atitudinea jucătorilor săi în Leipzig - PSG 2-2

În privinţa partidei propriu-zise, Marsch e extrem de mulţumit de atitudinea jucătorilor lui, dar regretă că aceştia nu au fost ceva mai atenţi la finalizare, în contextul în care formaţia lui Pochettino a lăsat multe spaţii.
"Am fost foarte agresivi când nu am avut posesia, încă din primul minut, şi am reuşit de foarte multe ori să recuperăm mingea în jumătatea adversă. A fost un start de partidă senzaţional pentru noi şi probabil că disputa s-ar fi desfăşurat altfel dacă am fi luat un avantaj de două goluri. Am avut câteva situaţii foarte bune la 1-0", a mai spus Marsch.
Dominik Szoboszlai a adus in-extremis un punct pentru Leipzig, maghiarul de 21 de ani având cifre foarte bune de la revenirea după accidentarea care l-a ţinut pe tuşă aproape tot sezonul trecut.
PSG suferă mult din cauza acestui egal, acum misiunea de a termina grupa pe primul loc devenind una foarte complicată. Formația lui Pochettino remizase și în prima etapă, pe terenul lui Brugge, astfel că, deși a învins-o pe City pe Parc des Princes, "cetățenii" sunt acum pe primul loc. O remiză pe Etihad între City și PSG îi e suficientă campioanei Angliei să meargă în optimi din postura de câștigătoare a grupei. Ceea ce, în teorie, îi va oferi un adversar mai ușor în primăvară.
Leipzig a bifat primul punct din grupa A, cu remiza de aseară, și încă speră la un loc de Europa League, având nevoie să o învingă pe Brugge, în meci direct.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Premier League
"Balonul de Aur 2021, o insultă pentru Salah!". Englezii nu pricep cum Mo a putut termina sub CR7
ACUM 10 ORE
Fotbal
Scandal fără precedent, după Balonul de Aur 2021. Presa germană "a luat foc": "Lewa, tras pe sfoară"
ACUM 11 ORE