Campion mondial, Griezmann a fost în vara trecută protagonistul unui transfer spectaculos în Catalunia, gruparea blaugrana plătind clauza de reziliere cifrată la 120 de milioane de euro. Impactul nu a fost nici pe departe cel aşteptat, astfel că în mai bine de un an vârful francez a punctat de doar 9 ori pentru Barca, în toate competiţiile.
Se părea că plecarea lui Suarez îi va oferi statutul de titular de drept şi îl va ajuta la solidificarea relaţiei cu Messi, însă Koeman a preferat aseară, în Champions League, să nu îl folosească deloc pe Griezmann. Olandezul e supărat, se pare, pe ratările din partida cu Sevilla şi a preferat să îi vadă la lucru pe tinerii formaţiei de pe Camp Nou.
"A avut două ocazii mari astăzi, iar un jucător cu calitatea sa ar fi trebuit să înscrie cel puțin un gol", spunea tehnicianul catalanilor după remiza cu Sevilla.
Ligue 1
Messi, adio revenire la Barcelona! Va cumpăra 35% din acțiunile clubului la care va juca din 2023
17/05/2022 LA 06:19

Griezamann vrea să continue la Barcelona

În acest context, s-a zvonit că Griezmann îşi doreşte cu ardoare să se întoarcă la Atletico Madrid, sub comanda lui Simeone dând cel mai bun randament al carierei.
Nimic mai fals, ne asigură agentul său, care a dezminţit informaţia şi a confirmat că atacantul de 29 de ani e fericit la Barcelona şi e suficient de puternic mental încât să treacă peste toate problemele şi să îşi demonstreze valoarea.
"Va rămâne la Barcelona, se simte bine acolo. Antoine este foarte puternic din punct de vedere mental. E convins că situația sa se va îmbunătăți", a spus Hector Fernandez, pentru Radio Marca.
De notat că după victoria cu Ferencvaros, scor 5-1, Koeman a fost întrebat de ce nu l-a folosit deloc pe Griezmann. Răspunsul tehnicianului a fost prompt: în următoarea săptămână, Barcelona are două meciuri grele, cu Real Madrid - în campionat şi cu Juventus - în Ligă, astfel că francezul va avea suficiente şanse să îşi demonstreze valoarea în viitorul apropiat.
Liga
Messi, așteptat înapoi la Barcelona! Anunțul tatălui său care le dă speranțe fanilor din Spania
15/05/2022 LA 16:31
Liga
Barcelona renunță la 9 fotbaliști! Depay și De Jong, printre cei care vor pleca în această vară
10/05/2022 LA 05:01