Ultima săptămână dinainte de duelul de la Torino a fost marcată de numeroase știri legate de posibila recuperare a lui CR7, care a fost testat pozitiv la coronavirus în pauza internațională, când se afla în cantonamentul Portugaliei.
Ar fi fost prima întâlnire dintre cei doi mari titani, după plecarea golgheterului all-time al Champions League de la Real Madrid. "Bătrâna Doamnă" a făcut tot posibilul să îl recupereze, obţinând chiar o dispensă de la UEFA în acest sens: torinezii au putut să facă un nou set de analize marţi, astfel că dacă rezultatul ar fi fost negativ, lusitanul putea figura pe foaia de joc.

Juventus - Barcelona, duel în social media

Ligue 1
Singurul fotbalist mai trist decât Messi la PSG: "Nu mai știe să zâmbească!"
ACUM 19 ORE
Nu s-a întâmplat aşa, Ronaldo fiind încă bolnav, astfel că misiunea catalanilor a fost mai uşoară, impunându-se cu 2-0. Messi a ieşit la rampă, marcând un gol şi dând o pasă decisivă. Prilej pentru contul oficial de Twitter al Barcelonei să trimită săgeţi către torinezi.
"Suntem bucuroși că am putut să îl vedem pe cel mai mare din toate timpurile (n.r.goat) pe teren, @Juventus", a scris Barcelona, pe contul oficial de Twitter.
"V-ați uitat probabil în dicționarul greșit. Îl vom aduce pe cel mai mare pe Camo Nou", a venit imediat răspunsul lui Juve.
Messi și Ronaldo au jucat unul împotriva celuilalt în 35 de partide oficiale, de-a lungul timpului. Argentinianul s-a impus de 16 ori, 10 victorii fiind consemnate în dreptul lui Ronaldo. Messi a punctat de mai multe ori în partidele directe contra marelui său rival (22-19).
În clasamentul grupei, Barcelona e lider, cu maximum de puncte, urmată de Juventus, care în prima rundă trecuse de Dinamo Kiev. Formaţia lui Mircea Lucescu şi Ferencvaros au câte un punct, după remiza de aseară, din Ungaria.
Ligue 1
Verdictul medicilor pentru Messi! Când va reveni starul lui PSG pe teren după accidentare
IERI LA 12:26
Premier League
OFICIAL - James Rodriguez, adio Everton! Transfer total neașteptat pentru fostul star al lui Real
22/09/2021 LA 10:50