Ajuns alături de echipa italiană în sferturile competiției, mijlocașul a mărturisit că își va respecta promisiunea: dacă Atalanta va câștiga trofeul, De Roon va prepara peste 1.000 de pizze pentru fanii din Bergamo.
Atalanta va juca împotriva lui PSG în sferturile UEFA Champions League (azi, ora 22:00), livetext pe Eurosport.ro, și va încerca să continue traseul impresionant. Într-un interviu oferit pentru France Football înaintea partidei de la Lisabona, De Roon a dezvăluit că n-a uitat despre pariul făcut la începutul anului:
"Așa cum am spus, dacă vom câștiga trofeul UEFA Champions League, voi prepara pizze pentru mai bine de 1.000 de oameni. Dacă vom pierde, vom încerca să îndeplinim acest obiectiv sezonul următor. Nu suport să pierd. Vom încerca același lucru și anul viitor și vom vedea ce se va întâmpla.", a spus De Roon, pentru France Football.
Liga Campionilor UEFA
UEFA a stabilit cum va acorda cele două wild-carduri în Champions League! Ligile de top, avantajate
10/05/2022 LA 12:49

De Roon, înainte de Atalanta - PSG: "Putem să producem surpriza"

Ca urmare a pandemiei de Covid-19, meciurile din fazele eliminatorii din Champions League se vor disputa în manșă unică. De Roon consideră că acest lucru reprezintă un avantaj pentru Atalanta, ținând cont de forța celor de la Paris Saint-Germain:
"Este mai ușor să jucăm numai 90 de minute (n.r. - în cazul în care nu se intră în extra-time) împotriva unei echipe atât de puternice decât s-o întâlnim în dublă manșă. Putem să producem surpriza, chiar dacă va fi dificil. Vom da tot ce putem. În momentul tragerilor la sorți, am spus că va fi un meci fantastic.", a mai spus mijlocașul Atalantei.
Atalanta a încheiat grupa din UEFA Champions League pe locul 2, cu 2 victorii, un egal și 3 înfrângeri. Cele două succese au venit în ultimele două runde, împotriva lui Dinamo Zagreb (2-0) și Șahtior Donețk (3-0). Din grupa italienilor a mai făcut parte și Manchester City. Formația pregătită de Pep Guardiola a terminat pe primul loc, fără înfrângere.
Toate meciurile din fazele eliminatorii ale UEFA Champions League sunt transmise livetext pe Eurosport.ro.
Liga Campionilor UEFA
Exclusiv | 36 de ani de la Sevilla! Ștefan Iovan și Adrian Bumbescu, povești savuroase din 1986
06/05/2022 LA 21:06
Liga Campionilor UEFA
Jurgen Klopp consideră că Real Madrid merită să fie în finala UCL! Germanul, săgeți către UEFA
06/05/2022 LA 16:17