Autorităţile din Spania au luat decizia ca partida dintre Valencia şi Atalanta din Liga Campionilor să se joace fără suporteri. Ana Barcelo, ministrul sănătăţii publice, a declarat că această decizie este finală şi irevocabilă. În partida din turul optimilor, Atalanta a învins Valencia cu scorul de 4-1.
Clubul Atalanta a confirmat această veste pe site-ul oficial şi a anunţat că banii cheltuiţi pe bilete vor fi returnaţi suporterilor. În Italia au fost înregistrate peste 3000 de cazuri de coronavirus. Guvernul italian a decis ca toate evenimentele sportive să se desfăşoare fără public. Partida dintre Valencia şi Atalanta din returul optimilor UEFA Champions League se joacă marţi, de la ora 22.00.
Liga Campionilor UEFA
Dezastru pentru o echipă din Champions League! Are 11 accidentați înainte de duelul de marți
ACUM 4 ORE
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga Campionilor UEFA
Misterul din spatele imaginii în care Ronaldo "antrenează" United a fost risipit
20/09/2021 LA 05:46
Liga Campionilor UEFA
Mbappe l-a evitat cât a putut pe Messi. Cifrele incredibile prezentate de L'Equipe
16/09/2021 LA 14:30