Atletico Madrid va veni săptămâna viitoare la București pentru partida tur din optimile Champions League contra lui Chelsea, iar madrilenii au moralul foarte scăzut. Echipa lui Simeone a obținut doar un punct din cele 2 partide jucate cu Levante în decurs de câteva zile. La Valencia, "saltelarii" au scos un egal, dar pe Wanda Metroplitano au pierdut lamentabil cu 2-0, iar diferența față de Real Madrid și Barcelona a scăzut simțitor.
La finalul partidei de aseară, Diego Simeone nu a încercat să găsească scuze pentru eșec, menționând că va încerca să găsească soluții pentru aducerea echipei pe linia de plutire:
"Nu caut scuze. Antrenorii trebuie să găsească soluții. În a doua jumătate am făcut-o și noi trebuie să fim cei care îi ajutăm pe jucători. Campionatele sunt întotdeauna la fel, toată lumea are astfel momente de dificultate. Cei care sunt puternici în momentele grele sunt cei care își ating obiectivele.
Liga
Barcelona, tot mai aproape de a ajunge la un acord cu Atletico în privința lui Griezmann
ACUM 12 ORE
Când ai un obiectiv este important să ajungi acolo, este minunat. Există obstacole. Este logic să întâmpini obstacole, dar atunci când atingi obiectivul te bucuri și mult mai mult de el.", a declarat Simeone, citat de As.com

Atletico Madrid-Chelsea la București | Madrilenii vin în România cu moralul zdruncinat

Înfrângerea cu Levante a fost prima suferită de Atletico Madrid pe Wanda Metropolitano în La Liga din decembrie 2019 încoace. Ultima echipă care s-a impus în fieful echipei lui Simeone fusese Barcelona.
Madrilenii au însă ocazia să se revanșeze în fața suporterilor peste doar 2 zile, când dau piept cu Chelsea. Nici londonezii nu vin după un rezultat excelent, reușind doar o remiză pe terenul lui Southampton în Premier League. Totuși, Chlesea nu a pierdut de când a fost preluată de Tuchel, astfel că misiunea lui Atletico va fi una dificilă.
Ibericii au amintiri plăcute de pe Arena Națională, acolo unde au cucerit Europa League în 2012, după victoria cu 3-0 în fața lui Athletic Bilbao. Nici londonezii nu sunt străini de cel mai mare stadion din România. Aceștia au mai jucat în 22 rânduri pe această arenă, de fiecare dată în fața FCSB-ului.
https://i.eurosport.com/2021/02/19/2998270.jpg
Serie A
5 motive pentru care Serie A este cel mai imprevizibil campionat din Europa
19/09/2022 LA 11:24
Liga
Simeone, "înțepături" pentru Real Madrid! Ce a spus Ancelotti după derby-ul cu Atletico
19/09/2022 LA 06:54