Chelsea și Atletico Madrid vor face deplasarea în România după două prestații modeste în campionat. Formația londoneză a obținut doar un punct pe terenul lui Southampton, scor 1-1, după ce a fost condusă cu 1-0. Mason Mount a egalat din penalty în repriza secundă.
De cealaltă parte, Atletico a suferit prima înfrângere din campionat, pe teren propriu, în actualul sezon. Trupa lui Diego Simeone, aflată pe primul loc în La Liga, a fost învinsă cu 2-0 de Levante și va încheia etapa 24 cu un avans de numai 3 puncte față de poziția secundă, ocupată de rivala Real Madrid.

Atletico Madrid - Chelsea, la București. Când vor ajunge cele două echipe în România

Liga Campionilor UEFA
Carvajal, replică pentru Xavi, după ce acesta a pus sub semnul întrebării succesul lui Real în UCL
ACUM 8 ORE
În orice caz, atât Chelsea, cât și Atletico, vor fi nevoite să uite meciurile din weekend și să se concentreze pe partida extrem de importantă din turul optimilor Champions League.
Așa cum se știe foarte bine, meciul din prestigioasa competiție se va disputa pe Arena Națională din București, pe teren neutru, din cauza restricțiilor de COVID-19 din Spania.
Potrivit sport.ro, Atletico Madrid va ajunge la București astăzi (duminică, 21 februarie), urmând ca delegația lui Chelsea să aterizeze în Capitală abia luni (22 februarie).
Diego Simeone va susține o conferință de presă la București, în cursul zilei de luni, de la ora 18:15. Apoi, în jurul orei 18:45, jucătorii lui Atletico vor efectua antrenamentul oficial pe Arena Națională.
De cealaltă parte, conferința de presă și antrenamentul lui Chelsea vor avea loc la Londra, înaintea plecării spre București.
Liga Campionilor UEFA
Champions League | Inter - Barcelona, capul de afiș al zilei! Toată acțiunea e aici
ACUM 13 ORE
Liga Campionilor UEFA
Simone Inzaghi își joacă viitorul pe banca lui Inter, cu Barcelona. 2 antrenori, contactați deja
IERI LA 11:49