Absența lui Kieran Trippier este resimțită la Atletico

”Atletico Madrid îi simte lipsa lui Kieran Trippier”, a afirmat Jorge Ordas de la Eurosport Spania.
”Ca să fiu sincer, fanii lui Atletico și chiar cei din conducerea clubului sunt foarte supărați că decizia Federației Engleze de a-l suspenda pentru că a încălcat protocolul privind pariurile este menținută și în alte competiții. Atletico Madrid nu se consideră vinovată, însă ei suportă consecințele.
Liga Campionilor UEFA
Fede Valverde, deranjat de ce a spus Mo Salah despre Real Madrid: "Lipsă de respect!"
ACUM 2 ORE
Vorbind despre importanța tactică a absenței sale, trebuie să înțelegem că cel mai important jucător din acest sezon nu este Suarez și nici Koke sau Oblak, ci Marocs Llorente. Simeone a decis să îi schimbe poziția din mijlocaș efensiv în unul de bandă dreaptă, iar el a făcut meciuri extraordinare cu Trippier în spatele său. Acum însă, fără Trippier, Vrsaljko sau Llorente au fost nevoiți să joace în acea poziție iar rezultatele se văd”, a adăugat Ordas, făcând referire la ultimele două meciuri din La Liga ale lui Atletico.
În meciul restanță jucat cu Levante echipa lui Simeone a reușit doar un egal (1-1) în timp ce în weekend, în etapa la zi, Atletico a pierdut acasă 0-2 cu aceeași Levante.

Este cel mai bun moment ca Chelsea să joace cu Atletico?

”Cred că nu există un moment bun pentru a juca cu Atletico. Pentru mine, sunt echipa cel mai greu de învins în Europa tur-retur din cauza intensității cu care joacă. Nici Chelsea nu a reușit să o învingă pe Southampton în weekend. Totuși, este un moment bun măcar datorită îmbunătățirii jocului lui Chelsea sub comanda lui Thomas Tuchel.”
”Nu au primit multe goluri iar acest lucru este foarte important atunci când joci cu Atletico Madrid”, a adăugat el.
”Nu cred că este nicio diferență față de un meci jucat la Madrid, în afara faptului că a trebuit să călătorească și Atletico. Ei au amintiri frumoase la București, poate vă amintiți finala Europa League din 2012 când a reușit Falcao dubla împotriva lui Atletico Madrid? Sper să repete rezultatul”, a concluzionat Ordas.
Liga Campionilor UEFA
UEFA a stabilit cum va acorda cele două wild-carduri în Champions League! Ligile de top, avantajate
10/05/2022 LA 12:49
Liga Campionilor UEFA
Exclusiv | 36 de ani de la Sevilla! Ștefan Iovan și Adrian Bumbescu, povești savuroase din 1986
06/05/2022 LA 21:06