Joao Felix, cel mai scump fotbalist din istoria lui Atletico Madrid, și-a arătat din nou valoarea și a semănat panică la poarta lui Courtois, însă fără a înscrie. De partea cealaltă, Oblak a avut și el emoții la câteva ocazii ale lui Kroos. Deși toată lumea se aștepta la ceva mai mult de la Hazard, belgianul a arătat o formă fizică slabă și nu a înregistrat cifre impresionante.

La Liga | At. Madrid – Real Madrid 0-0 | Gazdele au cerut penalty, Sergio Ramos s-a luat la ceartă cu arbitrii

Un moment aprins la poarta lui Courtois a avut loc în prima parte, când Ramos și Correa s-au ciocnit în careu. Echipa gazdă a cerut penalty, însă fără succes. Sergio Ramos s-a e enervat în acel moment și l-a înjurat pe unul dintre arbitrii asistenți. La pauză, Diego Simeone a mers la arbitrul de centru pentru a-i semnala incidental. Fundașul lui Real riscă în acest caz o suspendare dacă arbitrul de centru consideră că Ramos a întrecut limita.
Premier League
Șeicii de la Newcastle au pus ochii pe încă un jucător de la Atletico Madrid! Reacția lui Simeone
ACUM 4 ORE
"Un meci echilibrat. Noi am controlat prima parte, dar nu am găsit calea spre gol. Ei au avut o ocazie mare prin Benzema. Am sperat mult de la Joao Felix, dar trebuie să avem grijă de el, are doar 19 ani. L-am schimbat pentru că aveam nevoie de mai multă energie pe teren", a fost declarația de după meci a lui Diego Simeone.
De partea opusă, Zinedine Zidane a mărturisit după meci că este nemulțumit de rezultatul partidei. Antrenorul oaspeților consideră că ar fi meritat mai mult după cum a arătat partida. "Nu sunt fericit, cred că meritam mai mult. E păcat că nu am obţinut victoria! Şi jucătorii erau supăraţi la vestiar", a declarat Zinedine Zidane.

At. Madrid – Real Madrid 0-0 | Echipele de start

Atletico:Oblak; Trippier, Savic, Giménez, Lodi; Vitolo, Saúl, Thomas, Koke; João Félix, Diego Costa; Antrenor: Diego Simeone
Juventus:Courtois; Carvajal, Ramos, Varane, Nacho; Kroos, Casemiro, Valverde; Bale, Benzema, Hazard; Antrenor: Zinedine Zidane
Liga
Endrick, brazilianul curtat de Barcelona și Real, ar putea deveni cel mai scump tânăr din istorie
ACUM 7 ORE
Liga
Real Madrid va câștiga o sumă uriașă de bani din exploatarea noului stadion Santiago Bernabeu
ACUM 9 ORE