Catalanii nu reușesc să mai impresioneze, chiar dacă rezultatul de aseară e unul menit să îi transforme în favoriți la calificare. În prima repriză, trupa de pe Camp Nou a trimis doar trei pase complete în careul advers, record negativ egalat în istoria participărilor în Champions League. În consecință, Dugarry a fost foarte critic la adresa Barcelonei, care, deși a avut o posesie superioară, nu a reușit să pună în pericol în mod real poarta adversă.
"Acest meci a fost dezgustător. Griezmann a jucat extrem de slab. Busquets? Parcă îl vedeam pe tata jucând fotbal", a spus vârful francez la RMC Sport.
Doar Lionel Messi a scăpat de criticile lui Dugarry. Deși nu a strălucit, argentinianul a fost singurul jucător din ofensivă care a adus un plus în jocul Barcelonei.
Liga
Ansu Fati trăiește un coșmar fără sfârșit! Decarul Barcelonei s-a "rupt" din nou! Cât va absenta
ACUM 7 ORE
"Dacă eram argentinian, l-aș fi urât pe Messi. Face totul la Barcelona, dar nu e la fel de important la echipa națională", a mai spus Dugarry.

Dugarry critică Barcelona la "foc automat"

Barcelona e în acest sezon departe de pretențiile suporterilor, iar fostul mare atacant nu s-a ferit să critice public de acum o lună politica clubului. Cel mai mult a greșit, în opinia lui Dugarry, președintele Josep Maria Bartomeu, însă senzația generală e că cei doin conducerea Barcelonei nu se ridică la statutul impus de un club de o asemenea anvergură.
"Este un club de clovni. Totul se face invers acolo. Singura prioritate pe care o au în acest moment este ca președintele lor să fie reales. Nu se înțeleg la nivel de club, lucru impardonabil la acest nivel. Am impresia că nu există vreun proiect la acest club", a spus Dugarry acum aproximativ o lună.
Dugarry a fost transferat de Barcelona de la Milan, în 1997. Randamentul său nu a fost cel așteptat, astfel că a rezistat doar un sezon pe Camp Nou, înainte de a reveni în Ligue 1, la Marseille.
În anul petrecut la Barcelona, catalanii au reușit să câștige titlul, dar meritul le-a aparținut în special lui Rivaldo și Luis Enrique, care au reușit un sezon de excepție.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
VIDEO | Golul începutului de an a fost reușit de brazilianul de 15 ani dorit insistent de Barcelona
ACUM 7 ORE
Copa del Rey
Barcelona, out din Cupa Regelui! Catalanii au pierdut la Bilbao, după prelungiri
ACUM 16 ORE