Argentinianul Lautaro Martinez are deja o conexiune puternică în națională cu Messi, iar Barcelona vrea să-l transfere cât mai repede. Evoluțiile entuziasmante de la Inter Milano, dar și cele 8 goluri din 2019 în tricoul naționalei îl recomandă ca atacantul ideal pentru înlocuirea lui Luis Suarez. Uruguayanul face 33 de ani în ianuarie, iar cifrele sale sunt scădere față de sezoanele trecute.

Inter vrea să scape de clauza de reziliere a lui Lautaro

Inter nu își dorește să-l lase să plece pe Lautaro Martinez să plece. La finalul sezonului, șefii chinezi ai echipei din Milano vor încerca să negocieze o prelungire a contractului, dar și o eliminare a clauzei de reziliere. Aceasta este de 111 milioane, o sumă pe care Barcelona este capabilă să o plătească.
Premier League
Tottenham i-a găsit un înlocuitor de clasă lui Harry Kane! Ofertă generoasă pentru un super atacant
08/08/2021 LA 12:00
https://i.eurosport.com/2019/12/02/2728873.jpg
Argentinianul are o înțelegere cu formația din Italia care expiră în 2023, dar liderul din Serie A ar vrea să își asigure serviciile atacantului de 22 de ani pentru o perioadă mai lungă.
Antrenorul Barcelonei, Ernesto Valverde are numai cuvinte de laudă pentru Lautaro, care va fi pe Meazza în meciul pe care Inter este obligată să-l câștige împotriva Barcelonei în această seară.
Este un jucător foarte bun, care are un sezon fantastic. Este rapid, este puternic și ne-a dat un gol foarte frumos pe Camp Nou
Barcelona este concurată de un fost antrenor la transferul lui Lautaro Martinez. Englezii spun că Guardiola este și el interesat de atacantul argentinian de 22 de ani. Nici pentru Manchester City 111 milioane, clauza de reziliere, nu este o sumă imposibil de plătit.
https://i.eurosport.com/2019/11/04/2710318.jpg

Inter, obligată să învingă

Inter are o singură șansă de a trece de grupele Champions League și anume un succes împotriva Barcelonei. Valverde a decis ca Barca să joace la Milano fără Messi și portarul titular Ter Stegen.
Este o perioadă aglomerată, cu multe meciuri și de aceea au rămas acasă. Neto va apăra și sunt sigur că se va descurca. Nu am câștigat până acum aici, dar am venit să o facem acum
Liga
Vor să dea lovitura verii! Cine sunt fotbaliștii care ar putea ajunge la Barcelona după Euro 2020
08/06/2021 LA 07:52
Fotbal
Barcelona, în criză de timp pentru transferul lui Lautaro! Anunțul făcut de Inter
09/06/2020 LA 16:44