Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Bayern - Real Madrid și Borussia Dortmund - PSG sunt meciurile săptămânii

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 30/04/2024 la 11:43 GMT+3

Marți și miercuri se vor disputa confruntările din prima manșă a semifinalelor Champions League. Returul va avea loc pe 7/8 mai, în timp ce marea finală este programată pe 1 iunie, pe stadionul Wembley din Londra.

"Zidul galben", marele argument al lui Dortmund în disputa cu PSG

Credit imagine: Eurosport

Doar patru echipe au mai rămas în cursa pentru trofeul Champions League, iar programul din această săptămână este următorul:
  • Marți, de la ora 22:00: Bayern München - Real Madrid
  • Miercuri, de la ora 22:00: Borussia Dortmund - PSG

Bayern - Real Madrid: Cel mai așteptat duel din semifinale

Bayern și Real au împreună 20 de trofee Champions League în palmares, iar asta spune totul despre nivelul celor două echipe. Bavarezii au câștigat trofeul de șase ori, iar Real de 14 ori, deținând recordul în această privință. Având în vedere că ajung constant în fazele superioare ale Champions League, aceste echipe s-au întâlnit adesea în meciuri oficiale. Până acum, Real a câștigat de 12 ori, Bayern de 11, iar alte 3 meciuri s-au terminat la egalitate. În același timp, echipele s-au întâlnit de șapte ori în Champions League. Mai bine stau bavarezii, cu patru calificări, dar e important de menționat că Real a ieșit învingătoare din ultimele două confruntări.
Ne așteaptă așadar un duel interesant și este dificil de anticipat cine va câștiga. Real ne-a arătat deja ce poate când a eliminat-o pe Manchester City, în timp ce Bayern este o echipă diferită față de cea din campionat.
Cote Bayern - Real Madrid
Cert este că la pariuri sportive prima șansă la calificarea în finală o are Real Madrid. Agenția Unibet îi oferă cota 1.50, iar Bayern are 2.50. Pentru meciul de marți, Real are 2.85 să plece învingătoare, Bayern are 2.38, iar egalul are 3.70. E de așteptat un meci echilibrat, mai ales în primele minute, dacă ne uităm că în ultimele trei partide oficiale dintre cele două, scorul la pauză a fost X.

Borussia Dortmund - PSG: Francezii vor să-și îndeplinească visul

De când a fost preluată de șeici, PSG și-a propus să câștige Champions League. Până acum nu a reușit, fiind aproape doar în 2020, când a fost învinsă în finală de Bayern München. Acum pare că are un traseu facil către finală, mai ales dacă ne raportăm la forma Borussiei Dortmund din campionat.
Cele două echipe s-au întâlnit și în faza grupelor, când PSG a câștigat acasă cu 2-0, iar în deplasare scorul a fost 1-1. În total, Dortmund are o singură victorie cu Dortmund, trei meciuri s-au încheiat la egalitate, iar PSG are două victorii.
Câștigătoare a trofeului în 1996-1997, Dortmund a ajuns la a patra prezență într-o semifinală de Champions League, însă în ultimele aproape 3 decenii doar o dată a reușit să se califice în finală, în 2013, când a fost învinsă de Bayern München. Pentru PSG, aceasta este a treia semifinală din ultimii cinci ani.
Cote Dortmund - PSG
La pariuri, PSG e de departe văzută cu prima șansă la calificarea în finală și are 1.35 să o elimine pe Dortmund. Nemții au cota 3.00. Francezii vor să tranșeze calificarea încă din prima șansă, iar Unibet le oferă cota 2.43 să câștige miercuri. Gazdele au cota 2.63, iar egalul are 3.75.
Cotele publicate în acest articol sunt preluate din oferta Unibet și pot suferi modificări în orice moment. La Unibet poți participa în continuare gratuit la Game of Champions, campanie în cadrul căreia poți câștiga 125.000 RON Cash dacă răspunzi corect la toate întrebările. În paralel, până pe 27 mai, fiecare 100 RON depuși îți aduc o șansă să câștigi câte 2 bilete la unul dintre meciurile României de la EURO 2024 + 5.000 RON pentru transport și cazare, alături de alte 199 de premii tari.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo