Benzema a fost nemulțumit de egoismul lui Vinicius, care a ezitat să-i paseze în câteva rânduri, alegând să finalizeze fazele pe cont propriu. Mai multe publicații cunoscute din Europa au scris despre un moment inedit petrecut pe tunelul stadionului din Germania, la pauza meciului.
"Nu îi pasa, frate, ăsta joacă împotriva noastră!", i-ar fi spus Benzema conaţionalului Ferlan Mendy, potrivit Get French Football News.
Liga Campionilor UEFA
Dominația formațiilor britanice continuă în Champions League și în 2021/2022
21/12/2021 LA 10:21
Ştirea a fost preluată de marile publicaţii din Vest, inclusiv de Marca și AS, jurnaliştii spanioli asumându-şi că Benzema făcea referire la Vinicius.
Presa iberică susţine că, în afara terenului, Benzema şi Vinicius nu au deloc o relaţie rea. Motivul din spatele sfatului către Mendy a fost legat strict de binele echipei şi a fost legat doar de confruntarea de aseară.
De notat că într-adevăr Vinicius a avut o prestaţie slabă aseară, fiind primul schimbat de Zidane (în minutul 70, cu Hazard).

Reacția lui Benzema, după incidentul de la pauza meciului Monchengladbach - Real Madrid 2-2

Karim Benzema n-a stat prea mult pe gânduri și le-a oferit o replică ironică jurnaliștilor care au scris despre incidentul de pe tunelul stadionului.
Atacantul francez a postat o fotografie pe contul de Instagram, alături de celebrul proverb "Câinii latră, ursul merge". Prin acest gest, Benzema vrea să arate că nu se lasă afectat de informațiile din presă, ci se concentrează doar pe jocul său din teren.
https://i.eurosport.com/2020/10/28/2924037.png
Benzema a fost cel care a redus din diferență aseară, la scorul de 2-0 pentru Borussia Monchengladbach.
Marcus Thuram a reușit o "dublă" pentru germani, iar Benzema a reaprins speranțele madrilenilor în minutul 87. Casemiro a smuls un punct în minutul 90+3, când a reluat sub bară centrarea lui Sergio Ramos. A fost primul punct obținut de Real în noua stagiune din Champions League.
Pentru trupa lui Zidane urmează două meciuri cu Inter, în competiția supremă.
https://i.eurosport.com/2020/10/26/2922886.jpg
Liga Campionilor UEFA
Dortmund a confirmat interesul unui club uriaș pentru Haaland. Pleacă din iarnă pentru a câștiga UCL
19/12/2021 LA 12:23
Liga Campionilor UEFA
Messi e extrem de încrezător, după ce PSG a căzut cu Real Madrid, în optimile Champions League
15/12/2021 LA 11:26