Căutarea unui manager continuă la Spurs
„Nu sunt surprins că Julian Naglesmann a ales pe Bayern Munchen în fața lui Tottenham. Este un antrenor foarte tânăr care încă are timp să învețe și să facă greșeli înainte de a pleca din Germania și de a veni în Anglia. Sunt sigur că va ajunge în Premier League la un moment dat, dar acum pare mulțumit cu a se dezvolta în continuare în Bundesliga, ceea ce e de înțeles. Erik Ten Hag era de asemenea pe lista lui Spurs, dar a semnat o prelungire cu Ajax, ceea ce va fi o veste grea pentru Tottenham.”
„Cred că Spurs trebuie să aibă un manager tânăr, unul ambițios cu o viziune pentru a schimba lucrurile în viitor, cineva care să gândească modern și care se poate dezvolta odată cu fotbalul. Dacă rezultatele lui Ryan Mason vor fi bune, șansele sale de a deveni manager permanent vor crește, dar dacă nu, clubul se va reorienta. Scott Parker face o treabă bună la Fulham în ciuda luptei lor pentru evitarea retrogradării. Știu din proprie experiență cât de bun este și cred că poate ajuta Tottenham să ajungă la următorul nivel.”
Liga Campionilor UEFA
Liverpool şi Real Madrid au jucat 3 finale de Cupa/Liga Campionilor,acum sunt faţă în faţă în optimi
07/11/2022 LA 11:35
City trebuie să fie atentă la revanșa lui Mbappe
„Manchester City a făcut un meci bun în turul semifinalei din Champions League cu PSG, dar avantajul lor nu înseamnă nimic atunci când joci contra lui Neymar și Mbappe. Sunt de acord că Mbappe nu a făcut cel mai bun meci al său în tur și are mai mult de oferit, dar orice jucător poate avea un meci mai slab din când în când. Tot ce poți este să speri să nu se întâmple într-o semifinală Champions League. Vestea bună pentru Mbappe este că el și colegii săi au șansa să rectifice greșelile, așa că City va trebui să fie foarte atentă în retur. Când ești un atacant și nu reușești să marchezi ești frustrat și dezamăgit, așa că mă aștept ca Mbappe să-și pregătească revanșa. Îmi amintesc de meciul în care a jucat cu Monaco împotriva lui City pe Etihad. A marcat un gol grozav și în final s-a calificat în acea dublă manșă.”
„Trebuie să felicităm pe City pentru felul în care s-a apărat în repriza secundă de săptămâna trecută, dar în situația actuală, orice e posibil într-un meci ca acesta. Dubla este 50-50 din punctul meu de vedere.”

Tuchel îi oferă prima șansă lui Chelsea

„Meciul retur de la Londra va fi unul interesant. Felul în care Chelsea a progresat sub conducerea lui Thomas Tuchel mă face să cred că are o șansă grozavă de a ajunge în finală, dar același lucru poate fi spus și despre Real Madrid. Lumea a vorbit despre o criză la club în acest sezon, dar iată-l în semifinalele Champions League. Cred că și acesta este un meci echilibrat, însă îi dau o mică primă șansă lui Chelsea aici.”
„Golul din meciul tur al lui Karim Benzema a fost ireal și ne-a arătat cât este de subevaluat. Este golgheterul lui Real Madrid, un lider în atac și mereu caută să-și creeze ocazii și să controleze jocul. Sunt un mare admirator al lui și el va fi jucătorul principal pe care Chelsea nu va trebui să-l scape din vedere.”
„Mă bucur că n-am închis televizorul la pauză”
„A doua repriză a meciului din tur a fost total diferită față de prima și iată de câte ori putem spune asta despre meciurile lui United din acest sezon. Echipa a preluat conducerea, după care a cedat. Nu știu ce s-a întâmplat în vestiar la pauză, dar a doua repriză a fost total diferită și a distrus-o pe Roma. În prima repriză nu au fost pregătiți tactic – în special la golul lui Edin Dzeko – iar linia defensivă nu a jucat cum trebuia. În final cred că a fost totuși un rezultat grozav pentru United.”
„Știm cu toții că evoluția din a doua repriză spune multe despre calitatea unei echipe. Atunci când este motivată din plin și concentrată pe performanță, cred că United poate învinge pe oricine în orice meci. Chiar și în Premier League are ocazia să construiască peste ce am văzut în acest sezon și să fie mai puternică în viitor. Aceasta este echipa pe care ne dorim să o vedem, cea care a învins pe Roma în repriza a doua, jucând fără milă și cât se poate de bine.”
„Încrederea este mare după rezultatul din meciul tur, dar Roma nu trebuie subestimată. Rezultatele ei sunt slăbuțe acum contra lui United, dar să nu uităm că este o echipă care i-a dat trei goluri Barcelonei nu demult. Toată lumea trebuie să fie concentrată la United și să nu subestimeze adversara.”
Liga Campionilor UEFA
Mbappe, record istoric în UCL, umbrit de ratarea incredibilă a locului 1 în grupă
03/11/2022 LA 07:13
Liga Campionilor UEFA
Antrenorului lui PSG nu i-a venit să creadă că a pierdut locul 1 în grupă: "E irațional ce trăim"
03/11/2022 LA 06:21