Umtiti a fost chinuit de accidentări și COVID-19 în ultimele luni. Fundașul de 27 de ani n-a mai jucat un meci oficial din luna iunie, însă Koeman a decis să-l includă în lotul pentru meciul cu Juventus.
Chiar dacă partida contra campioanei Italiei este una fără miză, ținând cont că ambele echipe sunt calificate în optimi, decizia antrenorului Barcei rămâne extrem de surprinzătoare.
Jurnaliștii Sport.es au descris includerea lui Umtiti în echipă drept "bomba din lotul lui Koeman pentru meciul Barcelona - Juventus".
Liga
Ruptură totală la Barcelona! Laporta l-a mustrat pe Koeman pentru comportamentul din fața presei
ACUM 6 ORE

Umtiti, inclus în lot pentru meciul Barcelona - Juventus, din Champions League

Umtiti, campion mondial în 2018, a suferit o accidentare la genunchi în vară și de atunci a ieșit complet din calculele lui Koeman. Umtiti a avut o perioadă extrem de grea, în care a fost infectat și cu COVID. În cele din urmă, francezul a trecut peste problemele medicale, și a revenit la antrenamente. La început s-a pregătit individual, apoi a intrat ușor ușor în circuitul normal al echipei.
Revenirea lui Umtiti a venit exact când olandezul de pe banca Barcelonei avea nevoie. La ora actuală, Koeman nu se poate baza pe Gerard Pique, titularul din centrul defensivei Barcelonei.
Pique a suferit o accidentare serioasă la ligamentele genunchiului și va lipsi în următoarea perioadă. Sergi Roberto, Ansu Fati și Ousmane Dembele completează lista accidentaților din tabăra catalanilor.
Lista completă a jucătorilor incluși de Koeman în lot pentru meciul Barcelona - Juventus:
Liga
Ronald Koeman, comportament bizar la conferința de presă! A citit un comunicat și a dispărut
ACUM O ZI
Liga
A mai rămas unul! Marele favorit să îi ia locul lui Koeman pe banca Barcelonei
IERI LA 05:07