Cele 6 echipe din Bundesliga rămase în competițiile europene fac spectacol!
Borussia Dortmund a obținut cel mai mai răsunător succes. Echipa germană s-a impus cu 2-1 în fața lui PSG în optimile Champions League, iar Haaland a marcat un nou gol superb. Borussia a demonstrat că poate elimina o echipă cu Mbappe și Neymar!
Leipzig s-a impus mai clar decât o arată scorul, 1-0, la Londra în fața finalistei ultimei ediții din Champions League. Tottenham se poate declara norocoasă cu o înfrângere la un singur gol în fața formației cu cea mai mare creștere din fotbalul german, în ultimii 4 ani.
Liga
Jude Bellingham, tot mai aproape de Real Madrid! Decizia luată de Borussia Dortmund
ACUM 13 ORE
Londra a devenit locul joacă al nemților în ultima săptămână. Bayern Munchen a câștigat fără emoții pe Stamford Bridge. S-a terminat 3-0 pentru bavarezi, iar Chelsea n-a avut nici o șansă în fața unei echipe care se înscrie serios cu șanse la câștigarea trofeului.
https://i.eurosport.com/2020/02/25/2784210.jpg

Uefa Champions League

Borussia Dortmund 2-1 PSG
Tottenham 0-1 RB Leipzig
Chelsea 0-3 Bayern Munchen
Echipele germane au defilat și în Europa League, unde au obținut succese pe linie.
Bayer Leverkusen s-a impus la limită pe teren propriu cu Porto, 2-1, iar cu același scor a câștigat Wolfsburg în fața lui Malmo. Semifinalista surpriză din sezonul trecut, Eintracht Frankfurt a făcut o partidă aproape perfectă pe teren propriu în fața lui RB Salzburg, care nu-și revine din șocul vânzării celor mai buni jucători. A fost 4-1 la Frankfurt.
https://i.eurosport.com/2020/02/21/2781107.jpg

Europa League

Bayer Leverkusen 2-1 Porto
Eintracht Frankfurt 4-1 RB Salzburg
Wolfsburg 2-1 Malmo
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Bundesliga
Pavard a dezvăluit suferința cumplită a ultimilor ani: "Puțini știu prin ce am trecut"
ACUM 19 ORE
Fotbal
11 antrenori mari care stau pe bară în așteptarea unui contract
IERI LA 08:44