Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cancelo, clipe de coşmar după meciul cu PSG: "Doresc moartea fiicei mele nenăscute!"

Cristian Mihală

Publicat 20/04/2024 la 09:55 GMT+3

Joao Cancelo a dezvăluit că trăiește un adevărat coșmar după ce a provocat penaltyul din care Kylian Mbappe a dus scorul la 3-1 pentru PSG, în disputa din Catalunya, cu Barcelona, din returul sferturilor Champions League.

Paris Saint-Germain's French forward #10 Ousmane Dembele reacts next to Barcelona's Portuguese defender #02 Joao Cancelo during the UEFA Champions League quarter-final second leg football match between FC Barcelona and Paris SG.

Credit imagine: Getty Images

Barcelona a fost eliminată din sferturile UCL, deși a avut dubla cu formația lui Luis Enrique în mână. După ce s-a impus cu 3-2 la Paris, formația blaugrana a deschis scorul în retur, astfel că soarta calificării părea tranșată.
Doar că Araujo a văzut cartonaș roșu în minutul 29, iar raportul de forțe s-a schimbat total. Dacă uruguayanul nu a ieșit atât de "șifonat", fanii catalanilor considerând că Istvan Kovacs a greșit flagrant la acea fază, suporterii Barcelonei s-au răzbunat pe Joao Cancelo, care a provocat penaltyul din minutul 61, la Dembele, din care Mbappe a făcut 3-1.
Jucătorul împrumutat de City în Catalunya a vorbit despre cât de în serios trebuie luate problemele de sănătate mintală ale fotbaliștilor, el însuși confruntându-se un val de hate incredibil după confruntarea de marți. Astfel, așa ziși fani ai Barcelonei, în spatele anonimatului garantat de rețelele de socializare, au proliferat cuvinte greu de reprodus la adresa portughezului și a familiei sale.
"Sunt comentarii pe Instagram care doresc moartea fiicei mele nenăscute. Cu siguranță nu îmi spun asta în față, pentru că vor fi probleme, dar în comentarii îmi insultă soția, fiica mea nenăscută și copilul meu. Lumea de astăzi este crudă și trebuie să știi să trăiești cu ea. Nu am putut dormi toată noaptea pentru că am comis o greșeală copilărească. Simt că am fi putut câștiga dacă eram 11v11", a spus Cancelo pentru ESPN.

Gundogan și Araujo s-au împăcat, înainte de Real Madrid - Barcelona

Eliminarea dureroasă din UEFA Champions League a lăsat răni adânci echipei catalane, dar Xavi nu se va confrunta cu un conflict intern, Gundogan și Araujo "căzând la pace".
Mijlocașul venit de la City a vorbit imediat după meciul încheiat cu 4-1 pentru francezi, iar declarațiile sale au dat de înțeles că acesta îl consideră vinovat pe Araujo pentru o lipsă de luciditate la faza cartonașului roșu. Neamțul crede că era mai bine să fi primit gol la acea fază, decât să joace în 10 oameni.
"Asta e Liga Campionilor. Nu contează ce adversar ai, e imposibil să revii dacă ai un jucător în minus. Suntem foarte dezamăgiți. Am avut jocul sub control până la cartonașul roșu. A fost fault, a fost cartonaș roșu. E greu de zis, dar în astfel de momente importante trebuie să te asiguri că poți să recuperezi mingea. Primește golul, sau lasă-l pe atacant unu la unu cu portarul. Poate nu ar fi marcat. Un roșu atât de devreme te omoară", au fost declarațiile fără perdea ale lui Gundogan, la cald, pentru CBS Sports.
Protagonistul celei mai controversate faze a sferturilor de finală, Ronald Araujo, a ieșit public și a răspuns declarațiilor colegului său.
"Prefer să nu spun ceea ce cred cu adevărat. Am propriul meu set de reguli și valori pe care trebuie să le respectați", a declarat uruguayanul, citat de Fabrizio Romano.
Astfel, presa spaniolă vorbea despre o stare de nervozitate între cei doi, chiar înainte meciului împotriva lui Real Madrid, dar între timp spiritele s-au calmat. Jurnaliștii iberici au anunțat că cei doi jucători s-au împăcat și au lăsat tensiunile în spate, toți fotbaliștii lui Xavi dorind să se răzbune pentru eliminarea din UCL pe marea rivală (duminică, de la ora 22:00, pe Bernabeu).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo