Lewandowski a vorbit cu presa după victoria cu 1-0 a lui Bayern în fața celor de la Paris Saint-Germain prin care a cucerit pentru a șasea oară trofeul UEFA Champions League. Carragher era prezent în studio-ul CBS Sports și după ce a dezvăluit că a studiat poloneza la școală, a decis să încerce să traducă interviul.
Totuși, în această traducere s-au ”strecurat” și câteva complimente pentru Jurgen Klopp precum și o mică ”săgeată” către atacantul celor de la Inter, Romelu Lukaku.
Liga Campionilor UEFA
Dominația formațiilor britanice continuă în Champions League și în 2021/2022
21/12/2021 LA 10:21

Traducerea lui Carragher a stârnit râsete în studio

”Cel mai frumos sentiment din viața mea. Nu pot să cred că s-a întâmplat după ce am pierdut finala din 2013 împotriva lui Bayern. De data asta a câștigat-o. A dat vina pe Klopp pentru asta. Este dezamăgit că nu a marcat, simte că asta i-ar fi adus Balonul de Aur”, a afirmat Carragher.
”Cred că asta devedește că eu sunt cel mai bun nr. 9 și nu Lukaku”, a completat Carragher, în glumă.
Roberto Martinez, selecționerul Belgiei, a fost și el prezent în studio: ”Fusese convingător până când a zis de Lukaku!”, a afirmat el, ironic. Lewandowski a câștigat UEFA Champions League, culminând un sezon excelent în care a marcat de 55 de ori.
Liga Campionilor UEFA
Dortmund a confirmat interesul unui club uriaș pentru Haaland. Pleacă din iarnă pentru a câștiga UCL
19/12/2021 LA 12:23
Liga Campionilor UEFA
Messi e extrem de încrezător, după ce PSG a căzut cu Real Madrid, în optimile Champions League
15/12/2021 LA 11:26