Starul lui Club Brugge a fost pedepsit și nu va juca în meciul de pe terenul Borussiei Dortmund din UEFA Champions League, programat în această seară (ora 22:00).
Motivul este unic în fotbal. Potrivit publicației belgiene Het Laatste Nieuws, atacantul de 23 de ani a pornit un scandal imens în autocarul echipei deoarece nu a fost lăsat să se așeze unde a vrut.
La fel ca majoritatea cluburilor, Club Brugge a implementat măsuri stricte în timpul deplasării cu autocarul, pe care Dennis nu le-a primit deloc bine.
Liga Campionilor UEFA
Liverpool şi Real Madrid au jucat 3 finale de Cupa/Liga Campionilor,acum sunt faţă în faţă în optimi
07/11/2022 LA 11:35
Pe lângă faptul că a fost scos din lot pentru partida din Germania, nigerianul va trebui să plătească și o amendă.

Dennis nu va juca în Champions League pentru că n-a respectat regulile din autocar

Informația surprinzătoare a fost confirmată de antrenorul belgienilor. Philippe Clement a anunțat că Dennis nu va participa la meciul din această seară din motive disciplinare, ci nu pentru că ar avea vreo problemă medicală.
"Dennis este apt de joc, dar eu am luat această decizie. Nu a respectat regulile impuse de club", a spus Clement.
Dennis este unul dintre oamenii de bază ai lui Club Brugge. El a evoluat în toate cele 3 meciuri disputate în acest sezon de Champions League, reușind să înscrie un gol. Cu siguranță, nigerianul era convins că va începe ca titular și partida de pe terenul Borussiei. Din păcate pentru el, drumul de la Brugge la Dortmund a schimbat complet datele problemei.
Înaintea duelului din Germania, Club Brugge se află pe locul 3 în grupa F din Champions League, cu 4 puncte acumulate. Dortmund este lider, cu 6 puncte, Lazio se află pe locul secund, cu 5 puncte, în timp ce Zenit este codașa grupei, cu un singur punct obținut.
În meciul tur, Dortmund s-a impus cu 3-0 pe terenul lui Club Brugge.
Liga Campionilor UEFA
Mbappe, record istoric în UCL, umbrit de ratarea incredibilă a locului 1 în grupă
03/11/2022 LA 07:13
Liga Campionilor UEFA
Antrenorului lui PSG nu i-a venit să creadă că a pierdut locul 1 în grupă: "E irațional ce trăim"
03/11/2022 LA 06:21