Kun Aguero vine după aproape un an de pauză, ca urmare a unei accidentări suferite iarna trecută. Acum e aproape de a fi apt 100%, dar nu mai reprezintă pentru moment un punct fix în ofensiva lui Guardiola. Asta posibil și ca urmare a faptului că în vară îi expiră contractul și nu va mai prelungi.
Aseară, argentinianul a primit un sfert de oră din partea staffului tehnic, înlocuindu-l pe Bernardo Silva. City avea din prima repriză 2-0 și "cetățenii" au profitat de spațiile din apărarea nemților, creându-și multe ocazii, în special prin Mahrez. Chiar și așa, Aguero nu a reușit să înregistreze vreun șut pe/spre poartă.
"Nu îmi pasează mingea", a fost surprins spunându-i Kun unui secund al lui City, chiar pe teren, după fluierul final, notează ESPN.
Premier League
Manchester City vrea să-l convingă pe Erling Haaland să vină pe Etihad!
ACUM 12 ORE
Acest fapt nu se datorează neapărat neîncrederii coechipierilor, cât faptului că echipa are noi trasee de joc. În anul în care a lipsit Kun s-au creat anumite automatisme și e nevoie de puțin timp pentru ca sud-americanul să devină din nou "target man" pentru jucătorii "cetățenilor".
Deși a revenit după accidentarea avută în toamnă, Aguero a avut mai multe probleme medicale ulterior, astfel că a jucat foarte puțin. El a marcat 3 goluri în 14 partide, două dintre ele din penalty.
Pentru City urmează duelul cu Everton, în sferturile de finală ale FA Cup, în direct pe Eurosport 1 și Eurosport Player.

Aguero, spre Barcelona

Deși inițial, când a refuzat să semneze prelungirea cu City, a explicat că vrea să se întoarcă în Argentina, la Independiente, clubul său de suflet, Aguero ar putea ajunge în vară gratis la Barcelona.
Laporta crede că această semnătură ar fi importantă pentru ca Messi să aibă o șansă în plus să continue pe Camp Nou. Argentinianul are 32 de ani și mai are cu siguranță un cuvânt de spus în fotbalul mare", crede noul președinte de pe Camp Nou, care mizează pe prietenia dintre Leo și Kun.
Spre deosebire de Mbappe, Haaland, Mane și alte nume răsunătoare vehiculate în presa internațională, transferul lui Aguero ar reprezenta cu siguranță cea mai profitabilă afacere pentru Barcelona, deoarece formația blaugrana nu ar fi nevoită să plătească vreun ban pentru transferul său.
Singurele cheltuieli ale catalanilor vor fi reprezentate de salariul lui Aguero. La Manchester City, internaționalul argentinian câștigă 230.000 de lire/săptămână. Dar, având în vedere că are 32 de ani și că se gândea să se întoarcă în America de Sud, probabil că nu va dori un salariu la fel de mare ca cel avut în cel mai puternic campionat din lume.
381 de meciuri a adunat Aguero în tricoul lui Manchester City, devenind golgheterul all-time al clubului, cu 257 de goluri. La naționala Argentinei, Kun a jucat în 97 de partide, marcând de 41 de ori.
Ligue 1
PSG ar fi dat lovitura care îl poate întoarce pe Mbappe din drum! Anunțul presei din Spania
20/01/2022 LA 06:24
Premier League
5 variante pentru Ronaldo dacă decide să plece de la Manchester United! Unde ar putea ajunge
20/01/2022 LA 05:17