Atletico Madrid a fost învinsă de Chelsea cu 3-0 la general (1-0 în tur/2-0 în retur) și a fost eliminată din optimile UEFA Champions League. Luis Suarez, atacantul spaniolilor, n-a strălucit în partida retur de pe Stamford Bridge și a fost schimbat de Diego Simeone în minutul 58.
Decizia tehnicianului argentinian nu i-a convenit deloc lui Suarez, care a răspuns printr-un zâmbet ironic, în timp ce mergea către banca de rezerve.
Atacantul uruguayan a avut o evoluție ștearsă, reușind să atingă mingea de 19 ori și să-și creeze o singură ocazie periculoasă la poarta lui Chelsea.
Liga Campionilor UEFA
Dominația formațiilor britanice continuă în Champions League și în 2021/2022
21/12/2021 LA 10:21
Suarez a părăsit terenul după aproape o oră de joc, înlocuit de Angel Correa, și a ajuns la 25 de meciuri consecutive fără gol marcat în deplasare, în Champions League.

Simeone n-a fost surprins de reacția ironică a lui Suarez, după ce uruguayanul a fost înlocuit în Chelsea - Atletico

La finalul meciului de la Londra, Diego Simeone a fost întrebat despre reacția ironică a lui Suarez, iar tehnicianul argentinian a lăsat de înțeles că n-a fost surprins.
Simeone a explicat și de ce a decis să-l înlocuiască pe cel mai bun marcator al lui Atletico din actualul sezon:
"Este normal ca jucătorii să fie supărați în momentul în care îi scoți de pe teren. Am vrut să schimbăm ceva pe faza ofensivă și să găsim o altă abordare de atac. Nu caut scuze.
Chelsea a meritat să iasă învingătoare din dubla manșă. Meciul tur a fost echilibrat, dar au reușit să înscrie un gol. Astăzi au fost mai buni și au meritat să câștige. Am încercat să marcăm, dar nu am fost la cel mai bun nivel în faza ofensivă, în ciuda efortului depus", a spus Diego Simeone.
De-a lungul carierei, Luis Suarez a marcat 26 de goluri în UEFA Champions League, în tricoul celor de la Barcelona și Ajax. Uruguayanul n-a reușit să înscrie în prestigioasa competiție și în tricoul lui Atletico, în cele 6 apariții din actualul sezon.
Liga Campionilor UEFA
Dortmund a confirmat interesul unui club uriaș pentru Haaland. Pleacă din iarnă pentru a câștiga UCL
19/12/2021 LA 12:23
Liga Campionilor UEFA
Messi e extrem de încrezător, după ce PSG a căzut cu Real Madrid, în optimile Champions League
15/12/2021 LA 11:26