Jurnalistul ucrainean Igor Țiganik, citat de Gazeta Sporturilor, a oferit informații în premieră cu privire la ce s-a întâmplat în vestiarul lui Dinamo Kiev după ce echipa a obținut o victorie esențială cu Gent în play-off-ul Champions League. Deși echipa s-a calificat în grupele celei mai prestigioase competiții europene, Lucescu a avut o abordare dură după meci.
„Lucescu era încântat la pauză de prestația echipei și le-a spus acest lucru băieților săi. La final însă, când jucătorii sărbătoreau succesul, Lucescu a intrat peste ei în vestiar și i-a criticat dur. Le-a zis că, astfel, nu vor progresa deloc și că nu au dreptul să joace astfel. Nu trebuie să se gândească doar la rezultat. Jocul este la fel de important”, a afirmat ucraineanul.

Mircea Lucescu are viață grea la Kiev

Liga Campionilor UEFA
Mbappe l-a evitat cât a putut pe Messi. Cifrele incredibile prezentate de L'Equipe
16/09/2021 LA 14:30
Dinamo Kiev este pe primul loc în Ucraina cu Mircea Lucescu la cârma echipei, însă ultrașii sunt de neînduplecat și-i cer demisia tehnicianului român.
Fanii lui Dinamo Kiev nu pot și nu vor să dea uitării trecutul lui Lucescu la Șahtior, rivala din campionat a celor de la Dinamo Kiev. Echipa tehnicianului român este pe primul loc, cu două puncte peste fosta sa formație.
Nici calificarea în grupele Champions League nu a reușit să-i liniștească pe suporterii înfocați ai trupei din Kiev. Fanii celor de la Dinamo Kiev au afișat bannere la ultimul meci din campionat cu mesajele ”Lucescu, pleacă!” și ”Frații Surkis sunt o rușine pentru Dinamo”.
Liga Campionilor UEFA
Koeman, distrus: "Jucătorii știu că există un cadavru sportiv pe bancă"
15/09/2021 LA 08:58
Liga Campionilor UEFA
Busquets, întrebat dacă Barcelona poate câștiga Champions League, fără Messi. Răspunsul dat
13/09/2021 LA 14:21