Jurnalistul spaniol de radio Fernando Burgos a fost primul care a informat că un jucător de la Real Madrid a fost confirmat cu coronavirus iar ulterior Real Madrid a confirmat oficial că este vorba de Mariano Diaz.
Burgos a precizat apoi pe Twitter că, în opinia sa, returul dintre Manchester City și Real Madrid nu mai are nicio șansă să se dispute: ”Meciul cu Manchester City este pierdut”.
Lotul lui Real Madrid a fost exceptat de la regulile stricte ale guvernului britanic care precizau că oricine vine din Spania trebuie să intre în carantină 14 zile. Însă vestea că există un caz de coronavirus la club ar putea schimba cu totul situația iar returul este în pericol, informează cei de la Manchester Evening News.
Liga Campionilor UEFA
UEFA a stabilit cum va acorda cele două wild-carduri în Champions League! Ligile de top, avantajate
10/05/2022 LA 12:49
Conform informațiilor inițiale din presa spaniolă, jucătorii Realului au fost testați după ce s-au întors la antrenamente după câteva zile libere, astfel că este posibil ca Mariano să nu fi intrat neapărat în contact cu colegii săi. Dar cum turneul final al Champions League va începe la Lisabona în săptămâna de după returul lui Manchester City cu Real, UEFA are o decizie extrem de importantă de luat.
Real Madrid a confirmat oficial că este vorba despre Mariano Diaz: ”După testele pentru COVID-19 de ieri, jucătorul nostru Mariano Diaz a fost confirmat cu coronavirus. El se află într-o stare de sănătate bună acasă și respectă normele de izolare”, se arată în comunicatul clubului.
După ce a luat titlul în La Liga, jucătorii de la Real Madrid au primit câteva zile libere, însă acum s-au întors la antrenamente, pentru pregătirea returului cu City, din optimile Ligii Campionilor.
Liga Campionilor UEFA
Exclusiv | 36 de ani de la Sevilla! Ștefan Iovan și Adrian Bumbescu, povești savuroase din 1986
06/05/2022 LA 21:06
Liga Campionilor UEFA
Jurgen Klopp consideră că Real Madrid merită să fie în finala UCL! Germanul, săgeți către UEFA
06/05/2022 LA 16:17