Liverpool e ca și calificată în semifinalele UCL, după 3-1 la Lisabona, cu Benfica. În ciuda succesului, Mo Salah a dezamăgit din nou, trecând deja două luni de când nu a mai marcat, altfel decât din penalty
Atacantul de bandă a ratat aseară singur cu Vlachodimos, semn că există un anumit blocaj la nivel mental, astfel că Jurgen Klopp a fost întrebat despre acest lucru în conferința de presă de după partida de pe Da Luz.
"E clar că Mo vrea să înscrie din nou, dar totul e în regulă. Trece printr-o anumită perioadă, nu e ușor să te întorci de la națională și să dai cel mai bun randament. E o presiune uriașă pe umerii săi, trebuie doar să lase lucrurile să se așeze. Totul e bine cu Mo", a spus Klopp în conferința de presă de după partidă.
Liga Campionilor UEFA
Klopp, decizie surprinzătoare! Cum încearcă să rezolve problema accidentărilor înainte de finala UCL
ACUM 5 ORE
CITEȘTE ȘI:
KOKE, RĂSPUNS PENTRU GUARDIOLA, DUPĂ MEMORABILA DECLARAȚIE DESPRE PREISTORIE ȘI ATLETICO MADRID

Klopp, cuvinte mari despre Vlachodimos, după Benfica - Liverpool 1-3

Întrebat despre ratările copilărești ale propriilor fotbaliști, Klopp nu a vrut să vorbească prea mult despre lipsa de concentrare la finalizare, punând mai degrabă nereușitele pe forma fantastică a lui Vlachodimos.
"A fost un meci greu, cum mă așteptam. Publicul a ajutat-o mult pe Benfica, știam la 2-0 că încă nu am obținut nimic. Era un avantaj bun, dar atât. Au reușit să revină în meci, dar trebuie să punctez că și noi ne-am creat mult ocazii. Portarul lor a fost cel mai bun de pe teren, a avut câteva intervenții excepționale. De obicei, în situații ca cele avute azi (n.r. marți) marcăm, dar acum nu am făcut-o, iar asta se datorează doar portarului lor", a mai spus tehnicianul german.
Pentru Klopp urmează marele derbyul cu Manchester City, posibil decisiv pentru titlul din Premier League, iar statistica îi dă mari speranțe. "Cormoranii" au reușit pentru prima oară în istorie să câștige 8 partide la rând în deplasare, astfel că, din acest punct de vedere, moralul e excelent înainte de deplasarea de pe Etihad.
Manchester City - Liverpool va fi în direct duminică, de la 18:30, pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
The Emirates FA Cup
Jurgen Klopp, nemulțumit după finala FA Cup: "Nu o să înțeleg niciodată asta"
ACUM 5 ORE
Liga
Marca anunță că Mbappe a bătut palma cu Real Madrid! "Au încheiat acordul săptămâna trecută"
ACUM 8 ORE