Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ce se întâmplă cu Salah? Răspunsul lui Klopp, după Benfica - Liverpool 1-3

Cristian Mihală

Publicat 06/04/2022 la 08:04 GMT+3

Jurgen Klopp nu crede că Mo Salah, golgheterul echipei în acest sezon, trece printr-o criză de formă, deși egipteanul nu mai arată sub nicio formă ca jucătorul din toamnă. Germanul a vorbit despre jucătorul său în conferința de presă de după succesul cu Benfica, din manșa tur a sferturilor Champions League.

Mo Salah face à Benfica

Credit imagine: Getty Images

Liverpool e ca și calificată în semifinalele UCL, după 3-1 la Lisabona, cu Benfica. În ciuda succesului, Mo Salah a dezamăgit din nou, trecând deja două luni de când nu a mai marcat, altfel decât din penalty
Atacantul de bandă a ratat aseară singur cu Vlachodimos, semn că există un anumit blocaj la nivel mental, astfel că Jurgen Klopp a fost întrebat despre acest lucru în conferința de presă de după partida de pe Da Luz.
"E clar că Mo vrea să înscrie din nou, dar totul e în regulă. Trece printr-o anumită perioadă, nu e ușor să te întorci de la națională și să dai cel mai bun randament. E o presiune uriașă pe umerii săi, trebuie doar să lase lucrurile să se așeze. Totul e bine cu Mo", a spus Klopp în conferința de presă de după partidă.
CITEȘTE ȘI:

Klopp, cuvinte mari despre Vlachodimos, după Benfica - Liverpool 1-3

Întrebat despre ratările copilărești ale propriilor fotbaliști, Klopp nu a vrut să vorbească prea mult despre lipsa de concentrare la finalizare, punând mai degrabă nereușitele pe forma fantastică a lui Vlachodimos.
"A fost un meci greu, cum mă așteptam. Publicul a ajutat-o mult pe Benfica, știam la 2-0 că încă nu am obținut nimic. Era un avantaj bun, dar atât. Au reușit să revină în meci, dar trebuie să punctez că și noi ne-am creat mult ocazii. Portarul lor a fost cel mai bun de pe teren, a avut câteva intervenții excepționale. De obicei, în situații ca cele avute azi (n.r. marți) marcăm, dar acum nu am făcut-o, iar asta se datorează doar portarului lor", a mai spus tehnicianul german.
Pentru Klopp urmează marele derbyul cu Manchester City, posibil decisiv pentru titlul din Premier League, iar statistica îi dă mari speranțe. "Cormoranii" au reușit pentru prima oară în istorie să câștige 8 partide la rând în deplasare, astfel că, din acest punct de vedere, moralul e excelent înainte de deplasarea de pe Etihad.
Manchester City - Liverpool va fi în direct duminică, de la 18:30, pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo