Manchester City a fost suspendată pentru următoarele 2 sezoane din Champions League și a primit o amendă de 30 milioane de euro, din cauza nerespectării fairplay-ului financiar în perioada 2012-2016.
Formația lui Guardiola va continua, însă, în actuala ediție a Ligii, când are o șansă să câștige trofeul. Mai mult, specialiștii o consideră în acest moment principala favorită, probabil și ca urmare a faptului că e "degrevată" de orice griji în campionat.

Cotele la câștigarea Champions League

Premier League
Manchester City vrea să-l convingă pe Erling Haaland să vină pe Etihad!
ACUM 8 ORE
  • Manchester City - 4
  • Liverpool - 5
  • Barcelona - 6
  • Bayern - 7
  • PSG - 7
  • Juventus - 10
  • Real Madrid - 14
În cazul în care "cetățenii" vor câștiga Liga Campionilor, suspendarea primită va rămâne valabilă, chiar dacă în regulament câștigătoarea competiției e calificată automat pentru următorul sezon. S-a zvonit, că locul lui City, ca învingătoare în Champions League, ar fi "transferat" către țara de proveniență.
Acest lucru nu este, însă, posibil: Anglia va putea trimite maximum 5 formații în cea mai importantă competiție inter-cluburi din lume. City va termina pe unul dintre primele patru locuri aproape sigur, astfel că locul 5 din Premier League va avea o însemnătate aparte, ocupanta lui urmând a merge în preliminariile Champions League. Celor 4 formații din Premier League calificate grație locului din clasament li se pot adăuga o a cincea, dar doar în condițiile în care Arsenal, United sau Wolves câștigă Europa League, și nu ocupă un loc eligibil în campionat.
Ce se va întâmpla, însă, cu locul liber lăsat de câștigătoarea Champions League 2019-2020, în cazul în care City va câștiga competiția? Regulamentul UEFA nu specifică nimic clar în acest sens, fiind un caz excepțional, la care puțini s-au gândit. Cel mai probabil, însă, Franța, care e prima țară din punct de vedere al coeficientului după "Big 4" (Spania, Anglia, Italia și Germania), va primi dreptul pentru următorul sezon să alinieze patru echipa la startul celei mai importante competiții inter-cluburi din lume.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata.
Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Cum a ajuns Chelsea, din candidată serioasă la titlu în Premier League, o echipă de nerecunoscut
IERI LA 09:56
Premier League
Guardiola încearcă cel mai scump transfer din istoria Premier League: 150 de milioane de euro
15/01/2022 LA 10:58