Dan Petrescu a finalizat lista jucătorilor pe care îi va putea utiliza în duelul cu FC Floriana, iar Damjan Djokovic este singurul absent. Mijlocașul croat încă se reface după ce a fost infectat cu Covid-19, așa că tehnicianul CFR-ului nu se va putea baza pe serviciile sale.
Păun și Sandomierski, alți jucători testați pozitiv cu Covid-19 luna trecută, s-au vindecat complet și vor face deplasarea în Malta. De asemenea, Cristi Bălgrădean va putea bifa în Malta primul său meci oficial pentru ardeleni.
Iată lista cu jucători trimisă de CFR Cluj la UEFA:
Liga Campionilor UEFA
Fede Valverde, deranjat de ce a spus Mo Salah despre Real Madrid: "Lipsă de respect!"
IERI LA 09:01
  • Portari: Sandomierski, Bălgrădean, Rus, Hindrich
  • Fundași: Burcă, Ciobotariu, Susic, Boli, Vinicius, Cestor, Camora
  • Mijlocași: Chipciu, Petrila, Aurelio, Bordeianu, Itu, Deac, Perreira, Hoban, Păun, Golofca
  • Atacanți: Rondon, Costache, Omrani, Joca, Fica

CFR Cluj l-a transferat pe Debeljuh, golgheterul lui FC Hermannstadt

Cu câteva zile înaintea duelului din Malta, campioana l-a transferat pe Gabriel Debeljuh (23 de ani), atacantul croat de la FC Hermannstadt.
Dorit intens de mai multe echipe din Liga 1, printre care și FCSB, Debeljuh a fost convins în cele din urmă de CFR Cluj, formație care avea nevoie disperată să umple golul lăsat în faza ofensivă de plecarea lui George Țucudean. Atacantul croat este primul jucător transferat de trupa lui Dan Petrescu în această vară, având în vedere că goalkeeper-ul Cristi Bălgrădean, cealaltă achiziție a clujenilor pentru sezonul următor, a semnat încă din iarnă.
La numai 23 de ani, atacantul croat a fost golgheterul lui FC Hermannstadt în sezonul recent încheiat din Liga 1, reușind să înscrie 13 goluri în 32 de apariții din toate competițiile.
Debeljuh nu va face deplasarea în Malta, pentru primul meci al CFR-ului din preliminariile UEFA Champions League. Meciul cu FC Floriana se va desfășura în manșă unică, la fel ca toate celelalte tururi preliminarii din cupele europene din acest sezon, ca urmare a pandemiei de coronavirus.
Liga Campionilor UEFA
UEFA a stabilit cum va acorda cele două wild-carduri în Champions League! Ligile de top, avantajate
10/05/2022 LA 12:49
Liga Campionilor UEFA
Exclusiv | 36 de ani de la Sevilla! Ștefan Iovan și Adrian Bumbescu, povești savuroase din 1986
06/05/2022 LA 21:06