Vești bune pentru PSG și susținătorii săi. În ultimele zile, Kylian Mbappé a fost afectat de o accidentare la gamba dreaptă, dar face totuși parte din grupul de jucători reținuți de Mauricio Pochettino pentru returul semifinalei Ligii Campionilor, cu Manchester City, de marți seară, anunță publicația francefootball.fr. În tur, campionul mondial a fost aspru criticat pentru prestaţia sa. Nici atunci, Kylian nu era la nivel optim fizic, venind după un meci în care suferise o lovitură puternică.

Pochettino l-a reţinut pe Mbappe în lot pentru returul cu City

Absent sâmbătă din partida împotriva lui Lens, din Ligue 1, câștigată de parsieni cu 2-1, tânărul atacant nu s-a antrenat nici duminică. A existat până în ultima clipă o incertitudine cu privire la prezența sa la Manchester.
Cupa Mondială FIFA
Lionel Scaloni, ca și demis dacă Argentina eșuează în Qatar! Două nume uriașe pe lista Federației
24/11/2022 LA 11:00
Cu toate acestea, antrenorul Mauricio Pochettino a făcut declarații optimiste în conferința de presă de după succesul de la Lens, după care luni dimineața a anuțat lotul, care îl cuprinde și pe starul francez.
Manșa a doua a semifinalei dintre Manchester City și Paris Saint Germain se joacă marți seara, în Anglia, de la ora 22.00. Englezii au câștigat partida tur, de pe Parc de France, cu 2-1.
Ligue 1
Mbappe ar trebui să părăsească PSG dacă vrea să evolueze, sugerează Pochettino
20/11/2022 LA 08:10
Cupa Mondială FIFA
It’s coming home? Englezii dau totul pentru Cupa Mondială. "Stau și în poartă dacă trebuie"
19/11/2022 LA 14:37