Chelsea a dat peste cap toate calculele speciaștilor în sezonul trecut și a reușit să câștige pentru a 2-a oară în istorie Champions League. Londonezii s-au impus în marea finală cu 1-0 contra lui Manchester City, unicul gol al partidei fiind marcat de Kai Havertz.
La câteva luni distanță de la succesul istoric, șefii departamentului de marketing al clubului de pe Stamford Bridge au decis să lanseze o ediție limitată de tricouri care să marcheze triumful de la Porto. Cele mai importante momente ale finalei au fost imprimate pe aceste tricouri și stocul de doar 420 de bucăți s-a epuizat în numai câteva ore.
Citește și:
Premier League
Watford-Chelsea 1-2 | Echipa lui Thomas Tuchel rămâne pe primul loc în Premier League
ACUM 19 ORE

Chelsea, criticată de fani în mediul on-line

Totuși, majoritatea fanilor "albaștrilor" nu au primit cu mare entuziasm inițiativa clubului, fiind revoltați în special de prețul foarte mare al unui tricou: 195 de £. În plus, suporterii s-au revoltat și pentru că designul folosit a fost după echipamentul din acest sezon, nu după cel din stagiunea trecută, pe care elevii lui Tuchel l-au îmbrăcat în finala Champions League.
Fanii au declanșat o adevărată revoluție în mediul on-line și au criticat în termeni duri ideea.
"Poate aș fi luat în considerare să-l cumpăr dacă era tricoul din sezonul trecut, cu care am câștigat UCL", a scris un fan pe Twitter.
"Aș plăti 195 de lire doar pentru a mă asigura că nu trebuie să privesc o asemenea monstruozitate", a completat un altul.
"Ne cred copii de 10 ani. Acest club trebuie să să înceapă să facă tricouri mai clasice.", a punctat un alt suporter al campioanei Europei.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/10/18/3239116.jpg
Premier League
Everton - Liverpool, meci de totul sau nimic pentru Rafa Benitez. Situaţia incredibilă în care este
30/11/2021 LA 11:55
Premier League
"Balonul de Aur 2021, o insultă pentru Salah!". Englezii nu pricep cum Mo a putut termina sub CR7
30/11/2021 LA 10:30