Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Concluziile lui Ancelotti, după City - Real Madrid. Ce le-a transmis fanilor "blanco"

Cristian Mihală

Publicat 27/04/2022 la 08:46 GMT+3

Carlo Ancelotti a analizat partida Manchester City - Real Madrid 4-3. Italianul a explicat că nu are cum să fie mulțumit de rezultat, chiar dacă diferența din teren a părut mult mai mare decât scorul indicat la final de tabelă.

Ancelotti-Guardiola

Credit imagine: Getty Images

"Când pierzi un meci, rezultatul nu este bun" e concluzia lui Ancelotti după Manchester City - Real Madrid. "Galacticii" au trăit periculos pe Etihad, în contextul în care formația lui Guardiola putea să se impună la scor, dacă ne raportăm la ocaziile incredibile ratate.
Pedigreeul european și-a spus încă o dată cuvântul, iar Real Madrid a demonstrat încă o dată de ce este formația cu cele mai multe "urecheate" în palmares. Deși diferența din teren a părut în multe momente uriașe, formația blanco păstrează șanse bune la calificare, reușind să marcheze de 3 ori în fața celei mai bune defensive din Premier League. La final, Carlo Ancelotti a analizat partida și, deși admite că formația sa a început extrem de slab, e mulțumit că Benzema&Co au arătat reacție
"Am început foarte rău, prea moale. Am primit două goluri și de atunci am arătat ceea ce am arătat din plin în ultima vreme: o mare capacitate de reacție. Am fost în joc până la final, am concurat. Trebuie să ne apărăm mai bine, pentru că atunci când avem mingea ne descurcăm bine, ne creăm multe ocazii. Pentru manşa secundă trebuie să ne apărăm mai bine, asta e cel mai important", a spus Ancelotti, citat de Marca.
CITEȘTE ȘI:

Ancelotti, despre returul Real Madrid - City: "Vom vedea cu totul alt meci"

Ancelotti admite că scorul este unul bun în perspectiva calificării și crede că pe Bernabeu vom asista la un meci total diferit. Real Madrid va fi mult mai organizată și va încerca să arate precum în partida retur cu PSG, când a reușit calificarea deși Mbappe&Co au plecat având avantaj.
"Este o înfrângere care ne ține în viață pentru al doilea joc, de pe Bernabeu. Avem calitatea să creăm probleme. Ne este greu să vedem din nou un meci ca cel de astăzi în manșa secundă. City are un avantaj, trebuie să luăm asta în calcul, dar sunt de părere că nu e un avantaj decisiv", a mai spus tehnicianul italian, pentru ca apoi să îl laude pe Benzema și să explice schimbarea lui Modric: "Karim a făcut un joc grozav, ca întotdeauna. A avut personalitate să bată spectaculos penaltyul. Modric a făcut și el un joc grozav, dar, uneori, introducerea unui jucător proaspăt timp de 10-15 minute te ajută să ai posesie. Nu l-am schimbat pentru că a jucat prost, a fost o decizie tehnică".
Pe Bernabeu, Real va lupta pentru o nouă finală de Champions League, iar fanii trebuie să îi împingă pe "galactici" de la spate pentru a întoarce scorul de pe Etihad.
"Trebuie să fiți pregătiți. Vom lupta pentru o altă noapte magică", a fost mesajul lui Ancelotti pentru fani.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo