Lautaro Martinez a deschis scorul în minutul 22 după pasa excelentă a lui De Vrij. Tot Martinez putea dubla avantajul italienilor, dar a ratat lovitura de la 11 metri din minutul 82. Candreva a închis tabela în penultimul minut de joc, după un contra-atac vijelios al echipei milaneze.
La finalul meciului, Antonio Conte a spus că Borussia Dortmund s-a temut pe Giuesppe Meazza. Antrenorul italian a ținut să-și laude jucătorii pentru meciul bun:
Borussia Dortmund a schimbat sistemul și a început cu cinci fundași, ceea ce înseamnă că se temeau de noi. Noi ne-am pregătit pentru o partidă cu totul diferită, dar ne-am adaptat bine. Când Dortmund a schimbat formația în 4-2-3-1 după pauză, iar ne-am organizat și am preluat controlul. Cel mai important lucru pe care l-am spus jucătorilor a fost să nu piardă posesia la mijlocul terenului.
Premier League
Lucian Sănmărtean a ales jucătorul etapei a 38-a din Premier League
23/05/2022 LA 06:08
Roberto Gagliardini, Nicolo Barella și Marcelo Brozovic au făcut un joc bun pe ambele faze. Deseori îi spun lui Brozo că atacă prea mult, dar astăzi a făcut un joc foarte echilibrat. Barella este foarte pasionat, însă îmi provoacă atacuri de anxietate când primește cartonaș după 10-15 minute.
https://i.eurosport.com/2019/10/24/2702105.jpg

Conte: "Va fi foarte greu să ne calificăm!"

Antrenorul italian a recunoscut că lupta pentru calificare va fi grea, dar speră să reușească:
A fost greu cu Borussia Dortmund, o echipă foarte bună. Este foarte dificil să ne calificăm, însă știm că încă suntem în competiție și putem lupta!

Clasamentul actual din grupa F:

  • 1. Barcelona 7p
  • 2. Inter 4p
  • 3. Borussia Dortmund 4p
  • 4. Slavia Praga 1p
Premier League
Harry Kane nu mai vrea să plece de la Tottenham! Ce a spus despre colaborarea cu Antonio Conte
16/05/2022 LA 13:32
Ligue 1
Nici Zidane, nici Conte! L'Equipe anunță surpriza pregătită de PSG pentru înlocuirea lui Pochettino
13/05/2022 LA 14:12