Cei mai mulți dintre specialiști anticipau o semifinală Manchester City - Bayern în Liga Campionilor, ceea ce ar fi însemnat un duel al lui Guardiola contra fostei sale formații. Acum o săptămână, bavarezii au ratat din toate pozițiile contra lui PSG, care s-a impus cu 3-2 în Germania. Aseară, la Paris, trupa lui Flick, schilodită de absențe, a avut puterea să învingă, dar scorul de 1-0 a fost insuficient. Pe undeva, ca și în tur, rezultatul de aseară a fost unul mincinos, formația lui Pochettino ratând în cascadă oportunități de a închide calificarea mult mai devreme.

City - PSG, semifinala care dă câștigătoarea Champions League?

În consecință, Manchester City pare să aibă o șansă extrem de mare să își treacă în premieră numele pe trofeul Champions League, dar interesant e că bookmakerii nu o văd o favorită certă. Asta și pentru că trupa lui Pep nu s-a calificat încă în semifinale, sfertul de diseară, cu Dortmund, nefiind chiar o formalitate, după doar 2-1 în tur.
Fotbal
Premier League este campionatul cu cele mai multe accidentări în sezonul trecut
ACUM 18 ORE
Ca atare, în acest moment 4 formații rămase în competiție au cote sub 5 să se impună în cea mai importantă competiție inter-cluburi din lume. Pe lângă City și PSG, Chelsea, care are o apărare impresionantă de când a venit Tuchel și Real Madrid, care are prima șansă în duelul de diseară cu Liverpool (la Madrid a fost 3-1 pentru "galactici") sunt văzute principalele pretendente la cununa cu lauri.
Cotele la câștigarea Champions League
  • Manchester City - 2,6
  • PSG - 3
  • Chelsea - 4
  • Real Madrid - 5
  • Liverpool - 14
  • Dortmund - 33
Fotbal
11 antrenori mari care stau pe bară în așteptarea unui contract
25/09/2022 LA 08:44
Serie A
Arsenal vrea să dea o dublă lovitură în iarnă. Planul de 115 de milioane ai lui Mikel Arteta
25/09/2022 LA 05:15