Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cotele la câștigarea Champions League, după disputarea manșei tur a sferturilor de finală

Cristian Mihală

Publicat 07/04/2022 la 08:18 GMT+3

Specialiștii anticipează o luptă în doi pentru câștigarea Champions League, după desfășurarea manșei tur a sferturilor de finală. Liverpool și Manchester City ar trebui să își ducă lupta la titlu, din campionat, și în cea mai importantă competiție inter-cluburi din lume.

Danjuma traf schon früh gegen die Bayern

Credit imagine: SID

Liverpool, City și Bayern erau creditate cu cele mai mari șanse la câștigarea celui mai prestigios trofeu din fotbalul mondial, la nivel de cluburi, înainte de duelurile din această săptămână. Cele 3 aveau cote relativ egale să se impună în finala de pe Stade de France, din 28 mai.
Dacă Liverpool și City au făcut un pas uriaș spre "careul de ași", trupa lui Nagelsmann a fost o mare dezamăgire, pierzând la Villarreal, scor 1-0. E adevărat, bavarezii au intacte șansele la calificare, având în vedere ce s-a întâmplat în turul anterior (7-1 acasă, cu Salzburg, după 1-1 în Austria), dar e limpede că jocul lui Lewandowski&Co nu mai e la nivelul celui din epoca Hansi Flick. Rezultatul de aseară e relativ norocos pentru bavarezi, în contextul în care "Submarinul" a avut un gol anulat pentru un offside milimetric, dar și o bară.
CITEȘTE ȘI:

Real Madrid, șanse mai mari decât Bayern la câștigarea Champions League

În acest context, cota lui Bayern la câștigarea UCL a crescut la 6,5, campioana din Bundesliga fiind devansată de Real Madrid. "Galacticii" plecau cu a doua șansă în duelul cu "Regina Europei", Chelsea, dar un Benzema într-o nouă zi de grație a rezolvat în mare ecuația calificării: 3-1 pe Stamford Bridge, după tripla francezului.
Cotele la câștigarea Champions League
  • Liverpool - 2,75
  • Manchester City - 2,75
  • Real Madrid - 6
  • Bayern - 6,5
  • Atletico Madrid - 33
  • Chelsea - 33
  • Villarreal - 40
  • Benfica - 1500
Duelul dintre primele două favorite la câștigarea Champions League, Manchester City și Liverpool, va fi duminică, de la 18:30, în direct pe Eurosport 1. Confruntarea poate fi decisivă pentru titlul din Premier League, în contextul în care cele două sunt separate de un singur punct.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo