Liverpool, City și Bayern erau creditate cu cele mai mari șanse la câștigarea celui mai prestigios trofeu din fotbalul mondial, la nivel de cluburi, înainte de duelurile din această săptămână. Cele 3 aveau cote relativ egale să se impună în finala de pe Stade de France, din 28 mai.
Dacă Liverpool și City au făcut un pas uriaș spre "careul de ași", trupa lui Nagelsmann a fost o mare dezamăgire, pierzând la Villarreal, scor 1-0. E adevărat, bavarezii au intacte șansele la calificare, având în vedere ce s-a întâmplat în turul anterior (7-1 acasă, cu Salzburg, după 1-1 în Austria), dar e limpede că jocul lui Lewandowski&Co nu mai e la nivelul celui din epoca Hansi Flick. Rezultatul de aseară e relativ norocos pentru bavarezi, în contextul în care "Submarinul" a avut un gol anulat pentru un offside milimetric, dar și o bară.
CITEȘTE ȘI:
Liga Campionilor UEFA
UEFA a stabilit cum va acorda cele două wild-carduri în Champions League! Ligile de top, avantajate
10/05/2022 LA 12:49
CE A SPUS CARLO ANCELOTTI DESPRE "MARELE KARIM", LA FINALUL PARTIDEI CU CHELSEA: "NU AM CUVINTE"

Real Madrid, șanse mai mari decât Bayern la câștigarea Champions League

În acest context, cota lui Bayern la câștigarea UCL a crescut la 6,5, campioana din Bundesliga fiind devansată de Real Madrid. "Galacticii" plecau cu a doua șansă în duelul cu "Regina Europei", Chelsea, dar un Benzema într-o nouă zi de grație a rezolvat în mare ecuația calificării: 3-1 pe Stamford Bridge, după tripla francezului.
Cotele la câștigarea Champions League
  • Liverpool - 2,75
  • Manchester City - 2,75
  • Real Madrid - 6
  • Bayern - 6,5
  • Atletico Madrid - 33
  • Chelsea - 33
  • Villarreal - 40
  • Benfica - 1500
Duelul dintre primele două favorite la câștigarea Champions League, Manchester City și Liverpool, va fi duminică, de la 18:30, în direct pe Eurosport 1. Confruntarea poate fi decisivă pentru titlul din Premier League, în contextul în care cele două sunt separate de un singur punct.
Liga Campionilor UEFA
Exclusiv | 36 de ani de la Sevilla! Ștefan Iovan și Adrian Bumbescu, povești savuroase din 1986
06/05/2022 LA 21:06
Liga Campionilor UEFA
Jurgen Klopp consideră că Real Madrid merită să fie în finala UCL! Germanul, săgeți către UEFA
06/05/2022 LA 16:17