Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cotele la câștigarea Champions League, după tragerea la sorți a sferturilor și semifinalelor

Cristian Mihală

Publicat 18/03/2022 la 14:00 GMT+2

Tragerea la sorți a sferturilor și semifinalelor Champions League nu a adus mari schimbări în perspectiva șanselor la câștigarea trofeului: City, Liverpool și Bayern sunt în continuare cele 3 mari favorite.

Sorteo de cuartos de final de la Champions League: Chelsea-Real Madrid, Manchester City-Atlético, Villarreal-Bayern y Liverpool-Benfica

Credit imagine: Getty Images

Nu vom asista la ciocniri "șoc" în sferturile UCL, tragerea la sorți de azi scutindu-ne de dueluri între primele 3 mari favorite, în opinia specialiștilor: Liverpool, City și Bayern. Ca atare, dubla dintre Real Madrid și Chelsea - cu returul pe Stamford Bridge - e de departe capul de afiș din sferturi.
În consecință, cotele pentru câștigarea trofeului au rămas aproximativ aceleași, cel puțin dacă ne raportăm la marile favorite. Liverpool și City sunt văzute formațiile cu cele mai mari șanse la trofeu, conform bookmakerilor. La foarte mică distanță e Bayern, trupa lui Nagelsmann arătând destul de rău în plan defensiv în această primăvară.
Schimbarea majoră o are în vizor pe Chelsea, care era a 4-a favorită la trofeu. Incertitudinile legate de viitorul clubului, după sancțiunile dictate împotriva lui Abramovich, dar și faptul că deținătoarea trofeului va juca împotriva lui Real Madrid în sferturi (și probabil contra formației lui Guardiola, City, dacă trece de "galactici") au făcut ca Chelsea să își piardă statutul de favorită 4. Real Madrid, care a trecut de PSG, i-a luat locul, pedigreeul trupei lui Ancelotti (cea mai titrată formație din istorie) fiind probabil decisiv în acest sens.

Cotele la câștigarea Champions League, după tragerea la sorți a sferturilor

  • Manchester City - 3
  • Liverpool - 3
  • Bayern - 4
  • Real Madrid - 11
  • Chelsea - 12
  • Atletico Madrid - 25
  • Villarreal - 100
  • Benfica - 200
Sferturile de finală se vor desfășura pe 5/6 aprilie (partidele tur) și 12/13 aprilie (partidele retur). Semifinalele vor avea loc pe 26/27 aprilie (tur) și 3/4 mai (retur), în timp ce finala va avea loc pe 28 mai, pe Stade de France, la Paris.
Rezultatele optimilor de finală din Champions League
Salzburg-Bayern Munchen 2-8 la general (1-1, 1-7)
Inter-Liverpool 1-2 (0-2, 1-0)
PSG-Real Madrid 2-3 (1-0, 1-3)
Sporting-Manchester City 0-5 (0-5, 0-0)
Benfica-Ajax 3-2 (2-2, 1-0)
Atletico-Manchester United 2-1 (1-1, 1-0)
Villarreal-Juventus 4-1 (1-1, 3-0)
Chelsea-Lille (2-0, 1-2)
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo