Cota pe care o puteți obține dacă mizați pe Manchester City în lupta pentru trofeul UEFA Champions League este de 2,25. Succesul obținut în optimile competiției în fața lui Real Madrid a întărit poziția de favorită echipei de pe Etihad. Faptul că meciurile din sferturi și semifinale se vor juca în mansă unică pe teren neutru, la Lisabona, este considerat, de către bookmakeri, un avantaj pentru Manchester City.
https://i.eurosport.com/2018/07/30/2384321.jpg

Tabloul favoritelor

Ligue 1
E sau nu Messi accidentat? Precedentul periculos care pune sub semnul întrebării anunțul lui PSG
ACUM 6 ORE
Primele două echipe cotate cu șanse la cucerirea trofeului se află pe aceeași parte a tabloului din Final 8 UEFA Champions League. Bayern Munchen este singura fostă câștigătoare a trofeului care își găsește în Top 4 favorite la triumful în Portugalia. Bavarezii au o cotă de 3 pentru un succes în Final 8 Champions League.
PSG este pe locul 3 în acest top al favoritelor cu o cotă de 5,5, în timp ce Atletico Madrid este a 4-a favorită. Echipa antrenată de Diego Simeone are o cotă de 8, mai bună decât a Barcelonei. Cine mizează acum pe catalanii poate încasa de 8,5 ori mai mulți bani.
https://i.eurosport.com/2020/07/16/2851022.jpg
Pe ultimele 3 poziții sunt outsiderele. Deși este debutantă în cea mai importnată competiție europeană, Atalanta este cotată cu șanse mai mari, 12/1, decăt Leipzig, 20/1 sau Lyon, 40/1, pentru succes în finala de pe Da Luz din Lisabona.
Liga
Primul antrenor care îi întoarce spatele Barcelonei: "E amuzant pentru voi, nu și pentru mine"
ACUM 10 ORE
Liga
"Ce Barcelona e asta?". Koeman, AMR 3 zile! Spaniolii anunță că soarta olandezului e pecetluită
IERI LA 09:57