Ronaldo se află în continuare în izolare la domiciliu după ce a fost testat pozitiv cu COVID-19., în urmă cu 8 zile. Starul portughez a fost asimptomatic întreaga perioadă, iar în următoarele ore va afla dacă va putea juca în partida cu Barcelona.
Conform protocolului UEFA, Cristiano va trebui să aibă, la testul de astăzi, un nivel scăzut de încărcare virală, care să asigure faptul că nu este contagios și nu reprezintă un pericol pentru cei din jur.
Documentele vor fi apoi trimise de Juventus către forul suprem pentru a primi acceptul ca Ronaldo să fie inclus în lotul lui Pirlo, la meciul de săptămâna viitoare.
Liga Campionilor UEFA
Dominația formațiilor britanice continuă în Champions League și în 2021/2022
21/12/2021 LA 10:21

Cristiano Ronaldo află azi dacă poate juca în meciul Juventus - Barcelona, din Champions League

Potrivit Gazzetta dello Sport, Cristiano nu va trebui să primească neapărat rezultat negativ ca să poată trece cu brio testul din următoarele ore. Iar cum Ronaldo a fost asimptomatic până la ora actuală, cei de la Juventus au mare încredere că nivelul încărcării virale cerut de UEFA nu va reprezenta un pericol, iar portughezul va fi pe teren.
Ronaldo va afla vineri și dacă va putea evolua în meciul cu Verona (duminică, 21:45), din următoarea etapă din Serie A. Pentru campionatul Italiei este îndeajuns un rezultat negativ, la testul COVID, după 10 zile de stat în izolare pentru ca jucătorul să poată reveni în cadrul lotului.
Fără Cristiano Ronaldo, Juventus s-a impus pe terenul lui Dinamo Kiev, formația pregătită de Mircea Lucescu, scor 2-0, în prima rundă din grupele UEFA Champions League. Alvaro Morata a reușit o "dublă" și a adus cele 3 puncte pentru trupa lui Pirlo.
Tot aseară, Barcelona s-a distrat pe Camp Nou, în meciul cu Ferencvaros, scor 5-1.
Juventus - Barcelona va fi pe 28 octombrie (22:00), livetext pe Eurosport.ro.
https://i.eurosport.com/2020/10/20/2918606.jpg
Liga Campionilor UEFA
Dortmund a confirmat interesul unui club uriaș pentru Haaland. Pleacă din iarnă pentru a câștiga UCL
19/12/2021 LA 12:23
Liga Campionilor UEFA
Messi e extrem de încrezător, după ce PSG a căzut cu Real Madrid, în optimile Champions League
15/12/2021 LA 11:26