În ultimii 12 ani a fost întrebarea pusă în permanență de fanii fotbalului. Cine e cel mai bun: Leo Messi sau Cristiano Ronaldo? Indiferent de opinia fiecăruia, este incontestabil faptul că cei doi au dominat lumea fotbalului așa cum nu s-a mai întâmplat vreodată.
De ceva timp a apărut întrebarea: cine le va lua locul? Mai mulți jucători extrem de talentați au apărut iar chiar Cristiano Ronaldo are un favorit printre aceștia. Într-un clip promoțional pentru una dintre companiile care îl sponsorizează, Ronaldo și-a desemnat succesorul.
Mbappe este viitorul și este prezentul. Este un jucător fantastic și foarte rapid. El va fi viitorul
Ligue 1
Verdictul medicilor pentru Messi! Când va reveni starul lui PSG pe teren după accidentare
ACUM 7 ORE
La doar 21 de ani, Kylian Mbappe este deja campion mondial cu naționala Franței și a fost în primii 10 jucători la Balonul de Aur la ultimele 2 ediții.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Ronaldo, antrenor la United în mai puțin de doi ani! Anunțul unui fost tehnician din Premier League
IERI LA 16:53
Premier League
Mama lui Ronaldo, încrezătoare că fiul starului va ajunge la fel de mare! Unde vrea să-l vadă jucând
IERI LA 13:30