În 24 de ore, magia fotbalului spaniol a fost spulberată de echipele germane, iar Atletico Madrid și Barcelona se întorc împreună de la Final 8. În sezonul 2006-2007 a fost ultima dată când nici o echipă din Spania nu a pătruns în careul de ași al fotbalului european. Atunci, Milan, Liverpool, Manchester United și Chelsea au fost în semifinale. În următoarele 10 sezoane, Spania a câștigat de 7 ori trofeul, 3 prin Barcelona și 4 prin Real Madrid. În plus, Atletico a jucat două finale, iar echipe de rang doi ca Villarreal, Malaga sau Sevilla s-au oprit în semifinalele Champions League.
Sezonul trecut a anunțat căderea din 2020. Valencia nu a trecut de faza grupelor, Real și Atletico au ieșit din optimi, iar Barcelona a continuat să țină steagul sus cu prezența în semifinale. Chiar dacă au condus cu 3-0 după prima manșă, catalanii au fost eliminați de Liverpool, care avea să câștige trofeul.
Fotbal
Cum s-a votat în fiecare țară la Balonul de Aur. Olandezii s-au răzbunat pe Messi
ACUM 2 ORE

Căderea Spaniei, ascensiunea Germaniei

Dacă spaniolii sunt în afara semifinalelor Champions League pentru prima datp după 13 ani, Germania este noua forță a Europei. Bundesliga dă două dintre cele trei echipe deja calificare în peultimul act la competiției, iar neamțul Thomas Tuchel este cel care o antrează pe PSG.
Liga
Reacția lui Xavi după ce Messi a câștigat Balonul de Aur pentru a 7-a oară! "Lupta nu e corectă"
ACUM 19 ORE
Liga
Mbappe la Real Madrid, doar o chestiune de timp! Dezvăluirea făcută de surse din cadrul clubului
IERI LA 09:54