Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Criză la Barca! "Doar 9 jucători importanți vor fi apți pentru returul cu Napoli", anunță catalanii

Ion Alexandru

Actualizat 26/02/2020 la 07:58 GMT+2

1-1 la Napoli este până la urmă un rezultat bun pentru Barcelona, dar Quique Setien se confruntă cu o adevărată criză de efectiv înaintea returului de pe Camp Nou.

Piqué siendo atendido tras sufrir una lesión de tobillo en el Nápoles-Barcelon

Credit imagine: Getty Images

Liderul defensivei, Gerard Pique este ultimul intrat pe lista accidentaților de la Barcelona! Echipa catalană este într-o perioadă slabă din punct de vedere al jocului în partidele cu miză, iar la returul cu Napoli Quique Setien ar putea fi fără 7 jucători importanți.
Busquets și Vidal vor fi suspendați, Dembele și Luis Suarez sunt accidentați pentru o perioadă mai lungă, iar fundașii Jordi Alba, Sergi Roberto și Pique sunt ultimii jucători intrați pe lista indisponibililor.
Vidal

Barcelona cu doar 9 jucători importanți la returul cu Napoli

Revanșa după 1-1 cu Napoli ar putea condiționată de absențele numeroase ale lui Quique Setien. E adevărat că returul de pe Camp Nou este pe 18 martie, dar catalanii au nevoie de un staff medical foarte eficient pentru a-i recupera pe trei dintre cei patru fundași titulari. Jordi Alba, Sergi Roberto și Pique au probleme, iar ziarele din Barcelona anunță că doar Ter Stegen, Neto, Semedo, Lenglet, Umtiti, Junior, Rakitic, Arthur, De Jong, Messi și Griezmann sunt pregătiți pentru partida decisivă de calificare în sferturile Champioons League.
Jordi Alba
Mai mult, duminică, Barcelona joacă un meci extrem de important în La Liga, derbyul cu Real Madrid. Catalanii au un avans de două puncte în clasamentul din Spania.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo