Ieri, Messi și colegii săi au fost primiți de forțele de ordine și de mai multe cadre medicale, care le-au luat temperatura și s-au asigurat că nu prezintă simptomele virusului Covid-19, din cauza căruia au decedat 7 persoane, iar alte 229 au fost infectate pe teritoriul Italiei. În prezent, mai multe oraşe se află în carantină, acesta fiind motivul pentru care pe aeroportul Capodichino a fost aplicată această măsură pentru toți pasagerii, inclusiv pentru vedetele Barcelonei.
Lombardia este regiunea cea mai afectată de coronavirus din Italia, iar Guvernul şi autorităţile locale au decis să anuleze o parte a evenimentelor sportive, inclusiv duelurile Serie A. De asemenea, alte meciuri precum Inter - Ludogorets şi Juventus - Inter se vor disputa cu porţile închise.
În cazul în care vreunul dintre jucătorii Barcelonei ar fi fost depistat cu febră, acesta ar fi fost băgat de urgență în carantină. Din fericire, nu a fost cazul pentru un asemenea scenariu, iar întreaga echipă a catalanilor a plecat la hotel, urmând să efectueze apoi antrenamentul oficial pe stadionul San Paolo.
Liga
Înlocuitorul ideal al lui Busquets are deja contract cu Barcelona! Varianta propusă catalanilor
ACUM 12 ORE
La conferința de presă, Quique Setien a explicat ce s-a întâmplat imediat după aterizarea la Napoli și le-a transmis gânduri bune persoanelor afectate de coronavirus.
"Nu sunt îngrijorat pentru echipa mea, nu este cazul. În schimb, mă îngrijorează starea celor afectați de coronavirus și, prin această cale, le trimit întreaga mea solidaritate. Sper ca problema să se rezolve cât mai repede, este un lucru care i se poate întâmpla oricui. Noi am făcut teste pentru febră, nimic mai mult.", a precizat Setien.

Messi: "Abia aștept să joc pe San Paolo"

Întreaga comunitate din Napoli își dorește să-l vadă pe Messi, considerat de fanii italieni singurul jucător aflat la acelaşi nivel cu idolul lor, Maradona, motiv pentru care biletele s-au epuizat în doar câteva ore după tragerea la sorţi a "optimilor".
Leo Messi s-a declarat nerăbdător să joace pentru prima dată în carieră pe San Paolo, locul unde conaționaulul său Diego Maradona făcea furori în urmă cu aproape 30 de ani.
"De mult timp îmi doream să joc pe acest stadion și sunt sigur că va fi o experienţă minunată. Toată lumea este extrem de pasionată la Napoli. Îi cunosc pe napoletani şi iubirea lor nebună pentru fotbal, iar Lavezzi mi-a povestit multe lucruri şi abia aştept să văd cu ochii mei.", a spus Messi.
Întrebat cum îl va opri pe Leo Messi, Gattuso a precizat că Napoli va juca împotriva unei echipe întregi, nu doar împotriva superstarului argentinian, al cărui stil pare desprins din jocurile video.
"Jucăm împotriva Barcelonei, nu doar a lui Messi. Este cel mai bun jucător din lume de câțiva ani încoace și face lucruri care sunt posibile doar în jocurile video, dar trebuie să fim foarte atenți și la ceilalți jucători. Sper să vedem un joc excelent prestat de Napoli, cu capul sus, în care să nu ne simțim deloc inferiori.", a declarat tehnicianul lui Napoli.
Din cauza epidemiei de coronavirus, toate partidele din etapa 26 din Serie A riscă să se dispute cu porțile închise, inclusiv marele Juventus - Inter, programat duminică seară la Torino.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Ligue 1
Viitorul lui Messi, subiect de speculații! Care ar fi planurile starului pentru vara anului 2023
IERI LA 15:52
Liga
Atletico Madrid, pe urmele unei legende de la Barcelona. Cine este jucătorul dorit de Simeone
IERI LA 14:26