FC Barcelona luptă pentru titlu și în acest sezon de La Liga și o va întâlni pe Napoli în optimile UEFA Champions League. Deși sezonul poate să fie în continuare unul de vis, catalanii sunt sceptici că acest lucru se va întâmpla.
Momentan, cei de la Barcelona încearcă să aducă un atacant după accidentarea lui Ousmane Dembele, iar Martin Braithwaite de la Leganes este favorit. Însă acesta nu va putea să joace în UEFA Champions League. Competiției în care face senzație tânărul de doar 19 ani, Erling Braut Haaland, cel care a ajuns la 10 goluri în 7 partide după dubla de aseară cu PSG.
Sport de Catalunya se întreabă în urma evoluțiilor lui Haaland: "De ce nu l-a cumpărat Barcelona pe Haaland?". Jurnaliștii spanioli scriu că aspectul economic a fost obstacolul principal care a determinat-o pe Barcelona să nu ducă mai departe interesul pentru Haaland.
Liga
E gata! S-a terminat calvarul pentru Ansu Fati
16/09/2021 LA 17:40
Deși suma de transfer a fost de doar 20 de milioane de euro, Borussia Dortmund a plătit până la urmă alte 15 milioane de euro comision pentru agentul jucătorului plus alte 8 milioane către jucător ca bonus. De asemenea, Dortmund a acceptat un contract pe 4 ani cu o valoare totală de 35 de milioane de euro, plus alte bonusuri de performanță. Cei de la Barcelona nu au dorit să-și asume un asemenea risc financiar și s-a dovedit a fi o eroare având în vedere evoluțiile fantastice ale norvegianului.

Vine Lautaro?

Cum Barcelona nu l-a adus pe Haaland în iarnă, sunt șanse să mici ca această să reapară în vară. Catalanii sunt mult mai atrași de varianta Lautaro Martinez, iar cei de la Calciomercato scriu că s-a ajuns la un acord cu jucătorul în ceea ce privește contractul pe care ar urma să-l semneze cu Barca.
Cei de la Barca sunt dispuși să plătească un salariu de 180.000 de euro pe săptămână, însă nu doresc să plătească integral clauza de reziliere a contractului.
Liga Campionilor UEFA
Continuă problemele pentru Barcelona după înfrângerea cu Bayern din UCL! Ce jucători s-au accidentat
16/09/2021 LA 07:14
Liga
Barcelona își blindează viitorul! Ce măriri de salariu primesc puștii rămași în locul lui Messi
04/09/2021 LA 08:14