City era condusă după voleul superb al lui Dani Olmo, însă lovitura de cap a lui Jesus a adus egalarea pentru englezi chiar înainte de pauză. Brazilianul a mai marcat de două ori ulterior iar Phil Foden a stabilit scorul final, 1-4.
Dinamo Zagreb avea nevoie de o victorie pentru a avea șanse la calificare iar croații au fost furioși după primul gol al lui Jesus pentru că au considerat că City trebuia să trimită mingea în afara terenului din cauza unui jucător accidentat.
Doi jucători de la Dinamo s-au ciocnit în încercarea de a-l opri pe Phil Foden în timp ce un alt fundaș a rămas la pământ, moment în care City a ajuns în fața careului iar Riyad Mahrez i-a furnizat lui Jesus centrarea care a adus golul. A urmat un moment tensionat iar gazdele nu și-au ascuns nemulțumirea privind golul.
Premier League
Fotbalistul pentru care Manchester City plătea 32 de milioane de € și-a găsit echipă după 505 zile
IERI LA 18:01
https://i.eurosport.com/2019/12/11/2734606.jpg
După meci, Jesus a fost întrebat dacă primul gol a ușurat viața lui City, dar atacantul a ales să le ceară scuze croaților: ”Nu am văzut jucătorii la pământ pentru că eram cu spatele, așa că nu am putut vedea. Așa că îmi cer scuze”.
Jesus a recunoscut apoi că era visul său să marcheze în Champions League, așa că acest hat-trick a fost un moment special: ”M-am simțit bine, mereu mă simt bine când marchez. Sunt bucuros cu colegii mei, mă ajută. Este ceva special, fiind tânăr, mă gândesc să marchez în UCL. Vreau să am mingea și să marchez”.
https://i.eurosport.com/2019/12/11/2734630.jpg
Jesus și-a revenit după opt meciuri fără gol marcat: are acum cinci goluri în ultimele trei meciuri. Totuși, toate cele 10 goluri din acest sezon ale brazilianului au venit în deplasare.
”Este doar o coincidență, așa cred. Câteodată așa se întâmplă, nu am înscris acasă în acest sezon. Normal că vreau să înscriu, dar nu mă gândesc la asta. Mereu când intru pe teren, vreau să înscriu și să muncesc din greu pentru a câștiga meciul”, a precizat el.
Premier League
Englezii anunță că Guardiola ar putea prelua o națională cu nume, după ce va pleca de la City
23/01/2022 LA 15:18
Premier League
Jurgen Klopp nu renunță! Ce a spus despre lupta pentru titlul de campioană în Premier League
23/01/2022 LA 07:06