Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

De Ligt a capotat după City - Bayern 3-0: "E o rușine și un rahat ce s-a întâmplat"

Cristian Mihală

Actualizat 12/04/2023 la 08:03 GMT+3

Matthijs de Ligt s-a declarat extrem de dezamăgit de rezultatul partidei City - Bayern 3-0. Fundașul olandez nu înțelege ce s-a rupt în jocul bavarezilor, care, până la 2-0 pentru "cetățeni" au făcut o partidă destul de solidă.

Yann Sommer and Mathijs de Ligt.

Credit imagine: Getty Images

Manchester City a făcut un pas mare spre semifinalele Ligii Campionilor la fotbal, marţi seara, după ce a învins-o pe Bayern Munchen cu scorul de 3-0 (1-0), pe Etihad Stadium, în prima manşă a sferturilor de finală.
Campioana Angliei a câştigat prin golurile marcate de Rodri (27), Bernardo Silva (70) şi Erling Haaland (76), obţinând a zecea sa victorie consecutivă pe teren propriu în toate competiţiile.
Bayern obţinuse în acest sezon victorii pe linie în Champions League (8), dar s-a clătinat serios pe Etihad, mai ales pe final de meci. Dacă Tuchel a fost extrem de optimist după partida de aseară, lăudând jocul echipei sale, nu același lucru se poate spune despre fundașul central De Ligt. Acesta a fost extrem de supărat de rezultat și regretă faptul că Bayern a gafat în serie, în apărare, în mai multe momente ale partidei.
"Scorul de 3-0 pentru City doare, desigur. Ei au avut și șanse să facă 4-0 sau 5-0, le-am oferit gratuit șanse de a marca. La 1-0 am echilibrat mult jocul și simțeam că puteam face mai mult. Am și ratat o ocazie foarte mare.
Este păcat că s-a întâmplat ce s-a întâmplat, că le-am oferit pe tavă ocazii. E o rușine și un rahat ce s-a întâmplat. Am jucat împotriva unui adversar bun, dar am avut șansele noastre și puteam să rămânem în meci", a spus De Ligt, citat de sport1.de.

De Ligt, după City - Bayern 3-0: "Trebuie să rămânem uniți"

Întrebat ce șanse are Bayern la retur, fundașul venit de la Juventus nu a dat un răspuns clar, însă a punctat că va fi greu pentru bavarezi să întoarcă un deficit de 3 puncte.
Bavarezii trebuie să rămână însă uniți, pentru că în joc e și titlul în Bundesliga, Bayern având un avans de două puncte față de Dortmund, în fruntea clasamentului.
"Trebuie să rămânem uniți. Avem în față un meci foarte important, cu Hoffenheim, apoi vine returul cu City. Evident, 0-3 e greu de întors, dar în fotbal se poate întâmpla orice. Cel mai important e să rămânem împreună, să analizăm acest meci și să înțelegem unde am greșit. Trebuie să privim înainte, pentru că ne așteaptă multe meciuri importante pe acest final de sezon", a mai spus fundașul olandez, care s-a accidentat în finalul primei reprize, dar a strâns din dinți și a continuat: "Glezna doare puțin, dar e normal, așa se întâmplă în fotbal".
În precedentele dueluri dintre cele două echipe, fiecare a obţinut câte trei victorii.
Manşa secundă va avea loc pe 19 aprilie, la Munchen, iar învingătoarea va juca în penultimul act cu Real Madrid sau Chelsea.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo