Odată cu schimbarea lui Pochettino, Dele Alli a părut să redevină super-jucătorul din urmă cu două sezoane, când era decisiv aproape meci de meci pentru Spurs, stârnind interesul lui Real Madrid.
După venirea lui Mourinho, mijlocașul englez a avut evoluții fantastice, reușind 3 goluri și 3 assisturi în primele 4 partide din Premier League. Se părea că fotbalistul de 23 de ani va căpăta din nou consistența din sezoanele anterioare, însă evoluțiile sale nu au mai fost la fel de bune în 2020.
Aseară, contra lui Leipzig, Alli a fost poate cel mai slab de pe teren. Deși Spurs era condusă acasă, Mourinho a preferat să îl schimbe cu Ndombele, un fotbalist cu sarcini preponderent defensive, în lipsa altor soluții viabile pe bancă. Acest lucru a provocat o criză de furie pentru Dele, iar jurnaliștii britanici nu puteau rata ocazia să îl întrebe pe tehnicianul lui Spurs despre acest episod.
Premier League
Lucian Sănmărtean a ales jucătorul etapei a 38-a din Premier League
23/05/2022 LA 06:08
"Alli cred că a fost nervos pe cum a jucat, nu pe mine. Cred că a înțeles de ce l-am schimbat. A fost decizia bună, echipa a jucat mai bine după ce l-am schimbat", a spus Mourinho la conferința de presă de după confruntarea cu Leipzig.

Mourinho, într-o situație critică

Spurs este într-o situație teribilă, cei mai buni doi jucători ai echipei fiind accidentați pe termen lung. După ce Kane a aflat că va rata aproape tot sezonul, Son s-a accidentat în ultima partide de campionat, cu Aston Villa. Sud-coreeanul a suferit o fractură la mână și medicii au decis să îl opereze, urmând a lipsi mai multe săptămâni.
În acest context, forța ofensivă a finalistei Ligii din sezonul trecut a scăzut dramatic, iar Mourinho nu poate fi altfel decât deznădăjduit.
"E ca și cum am merge la război fără gloanțe. Ceea ce mă îngrijorează e că nu vom avea soluții în atac nici pentru următoarele meciuri", a mai spus Mourinho, care, întrebat ce ar putea face pentru ca forța ofensivă a echipei să crească, să spună dezarmat: "Nu știu. Dacă ar fi după mine, aș vrea să se facă mai repede 1 iulie și să mă ocup de noul sezon".
Pe locul 5 în Premier League, Spurs are în weekend un meci extrem de important pentru păstrarea șanselor de a evolua și sezonul viitor în Liga Campionilor. Mourinho se întoarce pe Stamford Bridge, pentru Chelsea - Tottenham, meci care va fi transmis în direct de Eurosport 1, sâmbătă, de la 14:30.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Come-back de senzație pentru Spurs și Conte. Unde se aflau în martie, comparativ cu Arsenal
17/05/2022 LA 05:50
Premier League
Harry Kane nu mai vrea să plece de la Tottenham! Ce a spus despre colaborarea cu Antonio Conte
16/05/2022 LA 13:32