Antoine Griezmann a deschis scorul în minutul 14, iar Martin Braithwaite a dublat avantajul Barcelonei peste 6 minute. Apoi, în minutul 28, a avut loc un moment istoric.
Formația catalană a beneficiat de o lovitură de la 11 metri, după un fault comis în propriul careu de Frimpong asupra lui Braithwaite, aflat într-o formă de joc excelentă.

Barcelona, 5 penalty-uri în 5 meciuri din Champions League

Liga Campionilor UEFA
BREAKING NEWS: Le Parisien anuță că Zidane negociază cu PSG
25/11/2021 LA 12:29
În lipsa lui Messi, cel care a executat penalty-ul a fost Ousmane Dembele. Atacantul francez a transformat fără emoții, cu un șut puternic în dreapta portarului. A fost al 5-lea penalty primit de Barca în cele 5 runde din grupele Champions League. Niciodată în întreaga istorie a prestigioasei competiții nu se mai întâmplase ca o echipă să beneficieze de penalty-uri în atâtea partide.
Messi (3) și Braithwaite (1) sunt ceilalți doi jucători ai Barcelonei care au executat loviturile de la 11 primite obținute de Barcelona în actuala campanie europeană.
Deja calificată în optimi, Barcelona a avut un meci ușor la Budapesta. Catalanii s-a impus cu 3-0 și au acumulat 15 puncte din tot atâtea posibile în grupa G, fiind urmată în clasament de Juventus, cu 12 puncte.
Dinamo Kiev și Ferencvaros au câte un punct și se vor lupta în ultima etapă pentru locul 3, care asigură prezența în "16-imile" Europa League.
Tot în ultima rundă, Barcelona și Juventus se vor duela pe Camp Nou, într-un meci așteptat cu sufletul la gură de fanii din toată lumea, în contextul întâlnirii dintre Lionel Messi și Cristiano Ronaldo.
Liga Campionilor UEFA
Simeone, după al 6-lea rezultat negativ în 8 meciuri: "Sunt mai optimist ca niciodată"
25/11/2021 LA 10:04
Liga Campionilor UEFA
PSG e "casa groazei". Statistica rușinii: niciodată în istorie nu s-a mai întâmplat ceva similar
25/11/2021 LA 09:03