Echipa lui Antonio Conte a condus cu 2-0 la pauză, după golurile lui Lautaro Martinez și Matias Vecino. Nemții au ieșit cu altă atitudine de la vestiare și au întors scorul grație reușitelor lui Hakimi (2) și Brandt. Nu este pentru prima oară când Inter conduce la pauză și este învinsă pe final (2-1). Același lucru s-a întâmplat și pe Camp Nou, în deplasarea cu Barcelona.
https://i.eurosport.com/2019/11/06/2711245.jpg
La finalul meciului din Dortmund, Antonio Conte a răbufnit din cauza jocului slab al italienilor în repriza secundă:
Premier League
Lucian Sănmărtean a ales jucătorul etapei a 38-a din Premier League
IERI LA 06:08
A fost la fel ca în deplasarea cu Barcelona. De fapt, acum a fost mult mai rău pentru că am condus cu două goluri. Sunt foarte dezamăgit, dar ce pot să fac? Mi se spune să zâmbesc mai mult la TV și să spun aceleași lucruri. Așa că întrebați-mă ce vreți și o să încerc să răspund. Sincer, aș fi preferat să vină un director și să vorbească în locul meu. Nici nu vreau să mai deschid subiectul jocului din a doua repriză. Sunt prea multe alibiuri deja și nu vreau să mai creez încă unul.
Mă irită enorm această înfrângere și sper ca jucătorii mei să simtă la fel. Trebuie să muncim din greu, altă soluție nu există. Am demonstrat de multe ori că putem împiedica orice adversar dacă suntem în formă, dar acest lucru devine imposibil când jucătorii joacă non-stop. Sunt sătul să tot spun asta. Nu putem juca și în UEFA Champions League și în Serie A dacă suntem forțați la limită. Sunt extrem de supărat pentru că nu putem face mai mult de atât. Am ajuns la limită.
Situația se complică pentru clubul milanez după înfrângerea din Germania. Inter este pe locul trei în grupa F, la trei puncte în spatele primului loc care duce în primăvara europeană. Italienii mai au de jucat două meciuri din care trebuie să scoată minim o victorie, acasă cu Barcelona și în deplasare la Slavia Praga.
În celălalt meci al grupei, Slavia a produs surpriza serii în UEFA Champions League. Echipa lui Nicolae Stanciu a reușit un meci foarte bun pe Camp Nou și a obținut un punct, lucru pe care doar patru echipe l-au reușit în ultimii șase ani.

Situația actuală din grupa F:

  • 1. Barcelona 8p
  • 2. Dortmund 7p
  • 3. Inter 4p
  • 4. Slavia Praga 2p
Premier League
Harry Kane nu mai vrea să plece de la Tottenham! Ce a spus despre colaborarea cu Antonio Conte
16/05/2022 LA 13:32
Ligue 1
Nici Zidane, nici Conte! L'Equipe anunță surpriza pregătită de PSG pentru înlocuirea lui Pochettino
13/05/2022 LA 14:12