”Pun pariu că ați văzut toți imagini video cu finala de Champions League așa că am vrut să vă spun o mică poveste care începe cu câteva luni înainte de cucerirea trofeului. Acum opt ani, managerul (Andre Villas-Boas) fusese dat afară de club iar noi jucătorii am organizat o ședință în care am recunoscut că eram parțial responsabili de plecarea sa. Căpitanul a vorbit, la fel și alți lideri din grup. Am decis să ne dedicăm în totalitate Champions League, chair dacă pierdusem cu 4-1 cu Napoli”, povestește Drogba într-o postare pe Instagram.
”Ne doream acest trofeu de opt ani dar n-am putut decât să fim finaliști. Toată lumea a căzut de acord să ne punem orgoliul deoparte și să ne provocăm unii pe alții. După acea ședință l-am rugat pe un Juan Mata tânăr, la doar 23 de ani, să mă ajute să câștig Champions League. El s-a uitat la mine ca și cum ”wow, ești nebun, poate tu să mă ajuți pe mine”, a continuat Drogba.
”I-am spus apoi că sunt pe Stamford Bridge de opt ani și nu am câștigat niciodată UCL așa că el trebuie să mă ajute. I-am promis și un cadou, asta se întâmpla la sfârșitul lui februarie. Trei luni mai târziu eram la Munchen, în finala cu Bayern, pe stadionul lor, cu o mare roșie în tribune. Gazdele au preluat conducerea cu 8 minute înainte de final așa că eram demoralizat. Mata a venit atunci la mine și mi-a spus: ”Didi, continuă să crezi!”, a afirmat ivorianul.
Liga Campionilor UEFA
Mane, întrebat ce ar alege între trofeul Champions League și Balonul de Aur. Răspunsul senegalezului
IERI LA 11:08
”Aproape în lacrimi, i-am răspuns după ce m-am uitat la ce minut era: ”Ce să mai cred? E aproape gata, o să plâng cum am plâns și acum câteva luni când am pierdut finala cu Coasta de Filde”, susține Drogba.
”Apoi a urmat ultimul minut, am avut corner, era primul al nostru... Ghici cine a executat cornerul...iar restul este istorie. Lecția este ca mereu să crezi!”, concluzionat el.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga Campionilor UEFA
Dudek a prefațat finala Champions League. Ce anticipează la Liverpool - Real Madrid
IERI LA 08:01
Liga Campionilor UEFA
Fede Valverde, deranjat de ce a spus Mo Salah despre Real Madrid: "Lipsă de respect!"
23/05/2022 LA 09:01