Conform Gazzettei dello Sport, Cristiano Ronaldo a fost testat pentru a 3-a oară pozitiv la Covid-19, astfel că va rămâne în continuare în izolare și va lipsi de pe teren în superduelul dintre Juventus și Barcelona, din faza a 2-a a grupelor Champions League.
Ronaldo a fost depistat pozitiv pe data de 13 octombrie, în cantonamentul echipei naționale, iar apoi s-a întors în Italia pentru a efectua perioada de carantină. Portughezul spera că se va vindeca până la ora meciului cu Barcelona, dar așteptările nu s-au adeverit.
Până acum, Ronaldo a lipsit în 3 partide: cu Crotone și Verona în Serie A și cu Dinamo Kiev în Champions League. Lipsa lusitanului a fost resimțită din plin de "Bătrâna Doamnă", care a obținut doar 2 pucte din confruntările cu modestele Crotone și Verona.
Premier League
Un fost mare fotbalist, dezvăluiri inedite despre Ronaldo: "Ne era rușine să încercăm ce făcea el"
IERI LA 12:06

Duelul Messi-Ronaldo, amânat

Pe lângă faptul că le va lipsi enorm celor de la Juventus, absența lui Ronaldo din acest meci îi va priva pe fanii fotbalului de un nou duel dintre portughez și Lionel Messi. Această dispută nu a mai avut loc de când Ronaldo a plecat de la Real Madrid, iar reîntâlnirea celor 2 titani este amânată astfel pentru returul de pe Camp Nou.
Chiar dacă ar fi dat rezultate negative, e greu de crezut că Ronaldo ar fi fost apt să joace toate cele 90 de minute în meciul de mâine. El nu s-a mai antrenat de 2 săptămâni cu echipa lui Pirlo și chiar dacă s-a pregătit individual acasă și nu a avut simptome de Covid-19, era riscant să fie aruncat direct într-un asemenea meci.
Cel mai probabil, Ronaldo va fi supus unui nou test zilele viitoare, iar dacă va ieși negativ, ar putea reveni pe teren duminică, când Juventus o va întâlni în deplasare pe Spezia în Serie A.
Premier League
5 variante pentru Ronaldo dacă decide să plece de la Manchester United! Unde ar putea ajunge
20/01/2022 LA 05:17
Premier League
Condiția pusă de Cristiano Ronaldo pentru a rămâne la Manchester United și sezonul viitor
19/01/2022 LA 11:40